GeForce NOW alınır mı?

ardalaviista

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Resepsiyonist
Günaydın herkese. Sene başlarında GeForce NOW aldığımda Premium hesapla bile sıra beklemiştim. Şimdi durumlar nasıl? Kullananlar varsa bilgi verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın herkese. Sene başlarında GeForce NOW aldığımda Premium hesapla bile sıra beklemiştim. Şimdi durumlar nasıl? Kullananlar varsa bilgi verebilir mi?

1 aydır kullanıyorum sadece akşamları saat 9 sonrası kuyruk oluyor ama en fazla 6-7 dk beklemiştim, gündüz direk giriyor onda sıkıntı yok ama en az 30 Mbps internet lazım 15 - 25 yeterli değil oynamak için.

Geçtiğimiz haziran ayından itibaren kullanıyorum. Yazın dahi sıra beklemedim. Son büyük indirimden sonra akşamları girilmez oldu. Okul saatlerinde ve gece tabii ki sıra beklemiyorsunuz. Fakat saat yedi veya sekizden itibaren sıra bekletmeye başlıyor. Dün önümde iki yüz kişi vardı. Sıra hiç de hızlı ilerlemedi. On dakikada elli sıra anca atladı. Bazen hemen giriyor. Bazen sıraya sokuyor. Sunucu kapasitesi yetersiz.

1 aydır kullanıyorum sadece akşamları saat 9 sonrası kuyruk oluyor ama en fazla 6-7 dk beklemiştim, gündüz direk giriyor onda sıkıntı yok ama en az 30 Mbps internet lazım 15 - 25 yeterli değil oynamak için.
35 Mbps internete sahibim sizce akıcı bir deneyim alabilir miyim? Geçen sene denemek için aldığımda 16 Mbps hız ile hiç memnun kalmamıştım.

35 Mbps internete sahibim sizce akıcı bir deneyim alabilir miyim? Geçen sene denemek için aldığımda 16 Mbps hız ile hiç memnun kalmamıştım.

GeForce NOW yerine Boosteroid'e imkanınız yetiyorsa onu tercih edin daha çok oyun var RDR 2'den tut Elden Ring'e kadar bayağı bir oyun var kendim de kullanıyorum ama fiyatı biraz tuzlu 10 euro.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı