GeForce NOW alınır mı?

Bu devirde para fiyatını eleştirmek doğru değil. Neyin ne kadar edeceğini ancak dolar bazında eleştirebiliriz. Ucuza bir şey kalmadı. KDV zamları. Son kale Game Pass'in düşmesi. Steam düşeli çok oldu.

Bu yüzden bir şey almak istiyorsan onu hemen al, yarını beklersen genelde zam geliyor.

Geçen ay 6 aylık paket 950tl idi. Yaz indirimi sayesinde 480₺ ile aldım. Şuan 1159₺...

Hepsiburada veya geforce now kendi sitesinden 3 aylık paketi alıp. Kredi kartı üzerinden sonradan taksitlendirme yapabilirsin. 4 taksit yapılıyor.

Konsolumu sattım. APU sistem PC ve IPad'de oynayabilmek için 11+1 aylık üyelik 990 liraya düşmüşken alsam mı diye düşünüyorum.

Türkiye'de Ultimate üyeliği yokmuş, sizce ileride gelir mi? Bir de, yurt dışından Ultimate paketi alınırsa sağlıklı çalışır mı?

Not: 50 Mbps (upload 7,68 Mbps) VDSL internet kullanıyorum.

Arkadaşlar GeForce NOW'u bende almayı düşünüyorum konu biraz eski ama Avrupa sunucucuları en iyi bilgisayarlara sahip TRdeki GAME+ daniskası 2024'te GTX1050 veriyor ama Avrupa'da RTX 2080 geliyor genellikle ve 1 saat boyunca ücretsiz oynayabiliyorsunuz Avrupa'da ben daha premiuma geçmedim ama Xbox + GeForce NOW EU alırsanız ve internetin yerindeyse kesinlikle öneririm bende The Finals oyununda blur ve fare gecikmesi oldu CS:GO'da da aynı ama Fortnite gibi oyunları Ultra ayarlarda sıkıntısız oynadım rekabetçi oyunlarda sıkıntı yaratabilir lakin singleplayer oyunlarda (Baldur's Gate 3 Diablo 4 Path of Exile Genshin Impact ) Ultra ayarlarda yağ gibi akar bende 50 MB fiber kablolu var 53 ms alıyorum yurt dısında ve FPS 160 170 arası tüm oyunlarda iyi oyunlar dilerim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı