GeForce NOW GeForce NOW alınır mı?

Sniper Elite 4 Need for Speed disco elsiyum oynadım hocam.

Hatta az önce yine bir bakıp deneyim dedim yok halen Online oyunlarda çok kötü çalışıyor bırakın oynamayı oyunda bir tuşa basıyorum 2 saniye sonra işliyor.

Vaalla hocam internet kabloluyken pek sorun olmuyor fakat kablosuzda aşırı gecikme ve pikselleşme oluyor PC'de 1SSN'lik bir gecikme oluşuyor CS:GO'da mouse hareketlerinde bazen ise hiç olmuyor bende anlayamadım

Hocam 35Mbps bizim internet CS:GO bazen çok güzel gecikmesiz oluyoe bazen gecikmeli oluyor Fortnite mouse ile gecikmeli oluyor ama gamepadda anlaşılmıyor o gecikme varsa bazen de gecikmesiz oluyor mouse ile de.
CS gibi rekabetçi oyunların tamamen gecikmesiz akıcı olması lazım, olsa premium alırım düşünmeden ama neredeyse kasıyor 50mbit bide.

CS gibi rekabetçi oyunların tamamen gecikmesiz akıcı olması lazım, olsa premium alırım düşünmeden ama neredeyse kasıyor 50Mbit bir de.

Vallahi hocam 3 ay 399a aldım şu anda 6ay 599 12 ay 999 almak istiyordumda alınca mevcut abonelik iptal ediliyor yani 399 tlm boşa gidecek diye alamadım Türkiye'de GeForce NOW'dan başka bir seçenek yok gibi boostreoid vs. daha geçikmeli deniyor serverler Avrupa'da olduğu için.

Geforce now ultimate diye birşey çıkmış ön sipariş alınıyor 4080 ekran kartlı sistemler varmış sanarım

Vallahi hocam 3 ay 399a aldım şu anda 6ay 599 12 ay 999 almak istiyordumda alınca mevcut abonelik iptal ediliyor yani 399 tlm boşa gidecek diye alamadım Türkiye'de GeForce NOW'dan başka bir seçenek yok gibi boostreoid vs. daha geçikmeli deniyor serverler Avrupa'da olduğu için.

Geforce now ultimate diye birşey çıkmış ön sipariş alınıyor 4080 ekran kartlı sistemler varmış sanarım
Ben bide kablolu deniycem belki işe yarar. Çünkü ps5 sahibiyim, ps5’de olan oyunları zaten pc’de oynamıyorum. O yüzden cs2 gibi spesifik oyunları oynama derdindeyim.

Ben bir de kablolu deneyeceğim belki işe yarar. Çünkü PS5 sahibiyim, PS5'te olan oyunları zaten PC'de oynamıyorum. O yüzden CS2 gibi spesifik oyunları oynama derdindeyim.

Hocam denedikten sonra deneyimleri yazarsanız sevinirim bende kablosuz mouse ile oynuyorumda eğer kabloluda gecikme daha az vs. ise kablolu mouse ile oynarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı