GeForce NOW alınır mı?

1000 TL'ye herhangi bir guncel oyunu oynayacak sistem toplayamazsin, gayet yeterli bir acillama yaptigimi dusunuyorum. CB 2077 gibi oyunlarda 1060 ile karsilasmadim. 60 Fps'nin altina dustugum oyun olmadi.
Kardeşim oynayamazsan bile 2. elden ekran kartı alırsın. İlla ki işlemcin destekliyordur.

Yurtdışı GFN almanın yolları vardı halen daha yapılabiliyorsa demeyebilirsin onun dışında TR alınmaz, en iyi sebebini Jahrein anlatıyor.

1000 serisi ekran kartlarını çözseler bile insanlar görmez diye HDD sunmaya devam ederler.

HDD ile 2015 yapımı Rise of the Tom Raider oyununda bile yükleme ekranı 30 ~ 40 saniye sürebiliyor.

4000 serisi kartları bu hafta açacaklar galiba, Instagram'da reklamını yapıyorlardı, onu bekle bence.

Üslubüm gayet yerinde. Daha yapacak açıklamanız yok. HDD ve 1000 serisi kart koyuyorlar buna 1000 tl vermek gayette saçmalık.
Lütfen YouTube videosu izleyip daha denemediğiniz bir hizmet hakkında yorum yapmayın, konuyu daha fazla kirletmeyeceğim. Geforce Now fanı vs. de değilim böyle bir algıya kapılırsanız bilginize, iyi sosyaller.

Hadi alsan bile adamlar hala yüzsüz gibi 1000 serisi kart veriyorlar şaka gibi.
O olayı bitirdiler en kötü 2080 veriyorlar artık. Ben 2-3 sene önce sürekli kullanıyordum eğer cidden bilgisayarın rezaletse alabilirsin. Milletin alınmaz dediğine bakma kendilerinin bilgisayarları var millete almayın almayın diyorlar. Evet Avrupa'daki gibi hizmet vermiyorlar o kadar para istemelerine rağmen fakat başka alternatifi yok Türkiye'de. Şuan da Türkiye'de sunucu olan tek bulut oyun servisi bu adamlar.

İnternetiniz iyiyse EU sunucudan alın. Türkiye'de ki rezalet sisteme para vermeyin. EU sunucuda bedava versiyonda bile 3050, 3060 gibi kartlar verirken, bizim Türkiye'de paralı olanda bile 1060 veriyor. Bu hizmete 1 TL dahi verip destekleme.

GeForce NOW'un EU sunucuda bedava versiyonunda verilen ekran kartı:
1734361433185.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı