GeForce NOW alınır mı?

Kanka sana tavsiyem alma Türkiye'de yurt dışındaki adamla aynı parayı veriyorsun sen 1080 Ti ekran kartı 70 FPS ile kepaze olurken adamlara 4090 sistem veriyorlar internette denk gelmişsindir illaki tavsiye etmem ayda bir ona 1K para vermek yerine fiyat performans bir sistem dikmeyi deneyebilirsin.

@Fatihfatihus, yurt dışında Ultimate para verirsen net bir şekilde 4080 veriliyor yanlış hatırlamıyorsam. Bizde "RTX On" yazmasına rağmen 1060 veriliyor. 1080Ti hiçbir zaman görmedim. Sırf bunun yüzünden ekran kartlarını gizlediler ne verildiği gözükmesin diye.

Hizmeti sadece Jahrein olayından duyan arkadaşlar yorum yapmış. Türkiye'de alternatifi olmadığı için parası olmayan arkadaşların tek yapabileceği çözüm bu servise abone olmaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
o olaydan sonra böyle bir video paylaştılar, insanlarda zaten 1060 neredeyse hiç gelmediğini belirtmişler daha öncesinde.

Hizmeti sadece Jahrein olayından duyan arkadaşlar yorum yapmış. Türkiye'de alternatifi olmadığı için parası olmayan arkadaşların tek yapabileceği çözüm bu servise abone olmaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
o olaydan sonra böyle bir video paylaştılar, insanlarda zaten 1060 neredeyse hiç gelmediğini belirtmişler daha öncesinde.

Daha 2 hafta önce 1060 veriyordu sistem. Ekran kartlarını gizledikten sonra da 1060 veriyordu oyun içinden baktığında. Savunmak için kendi söyledikleri reklamı savunmayın lütfen. Kendileri tabii ki 1060 vermiyoruz diyecek. Rezalet sistemi isim belirtmek istemiyorum, x kişi gibi savunmayın. Hizmetleri kötü.

Daha 2 hafta önce 1060 veriyordu sistem. Ekran kartlarını gizledikten sonra da 1060 veriyordu oyun içinden baktığında. Savunmak için kendi söyledikleri reklamı savunmayın lütfen. Kendileri tabii ki 1060 vermiyoruz diyecek.
1060 verdikleri halde nasıl 1060 vermiyoruz diyebilirler çok büyük bir suç olur bu. Yorumdakiler de zaten 1060 gelmediğini belirtmişler.

@Enoli1, Suçsa o zaman yıllarca suç işlediler. İnternette, forumda konulara bakın anlarsınız. 1060 tertemiz verdiler. Adamların umurunda değil. Hizmetleri kötü, yorumlardaki arkadaşların hepsi olmasa da çoğu sistemin sahibi gibi koruyanlar. Ben kullandığımı, gördüğümü, deneyimlediğimi biliyorum.

@Enoli1, Suçsa o zaman yıllarca suç işlediler. İnternette, forumda konulara bakın anlarsınız. 1060 tertemiz verdiler. Adamların umurunda değil. Hizmetleri kötü, yorumlardaki arkadaşların hepsi olmasa da çoğu sistemin sahibi gibi koruyanlar. Ben kullandığımı, gördüğümü, deneyimlediğimi biliyorum.
Ne zaman kullandın en son bu servisi?

Ne zaman kullandın en son bu servisi?
Güncel olarak sıklıkla kullanıyorum. Son 1 aydır her gündür kullanıyorum. 3 gün önce Wukong gibi bir oyuna 1060 verdi. 3 kere girdim birisinde 1060, diğerlerinde 2080. Verdiği performans ciddi anlamda kötü. EU sunucunun bedavasını kullanıyorum, 3050 ekran kartı veriyor. Bizimkilerde RTX On vaadini bile gerçekleştiremiyor.

Deneme amaçlı 1 aylık alacağım ama indirimin ne zaman biteceği belli mi?
Bu indirim ve ön kayıt kasım'ın son haftasından beri var sayfalarında gün belirtmedikleri için tahmin etmek gerekiyor ya birkaç günleri var ya da aralığın son haftası bitecek(alacaksanız ve paranız bütceniz yetiyor ise)1 aylık 4080 alın bence hocam ve eğer ki deneyiminiz eksileri ve artılarınıda yazarak konu açarsanız buradaki herkeste enazından bilgi sahibi olurlar.(benim param olsaydı ben 4080 alırdım ama bir yandanda zaten 4080 gelse ne olacak adamlar HDD veriyor diye düşünürdüm)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı