Yayın akışı ayarlarımı düzenlemem lazım o zaman.Hayır olmuyor.
Yayın akışı ayarlarımı düzenlemem lazım o zaman.Hayır olmuyor.
Ee herhalde çünkü daha da zorluyorsun makineyi sana gelen görüntüyü daha kaliteli yapmasını istiyorsun buda senden daha fazla internet istiyor.Grafikler neye bağlı peki? Grafikleri ultraya alınca daha da mı internet sömürüyor?
Öyle bir şey yok. Adam sana görüntüyü aktarıyor sadece. Video izliyorsunuz, ama klavye ile siz yönetiyorsunuz gibi düşünün. Hiçbir değişiklik olmaz grafik ayarlarında. Çözünürlük hariç ha bu arada. Piksel sayısı arttığı için daha güçlü internet istiyor.Ee herhalde çünkü daha da zorluyorsun makineyi sana gelen görüntüyü daha kaliteli yapmasını istiyorsun buda senden daha fazla internet istiyor.
Kemik kitlebilir o ilk gün çıktığında ki Call of Duty oynama hissini... Şimdi bir daha bakayım dedim bütün firmalar masadan tek tek ayrılmış.
![]()
Hocam ben 1920x1080 ve 60 FPS yaptım. Siz de öyle yapabilirsiniz.Hangi ayara almam gerekli?
Evet dostlar, biraz önce GeForce Now üzerinden oyunlarımı oynadım ve bir kanıya varabilecek duruma geldim. Öncelikle internetim 25 Mbps fiber. İlk olarak Witcher 3 oynadım ve beni tatmin etti. Ufak tefek takılmalar, nadiren saniyelik bağlantı hataları olsa da beni oyundan soğutmadı ve keyifle oynadım medium ayarlarda. Sonra ise Hitman oynadım ve Witcher'a nazaran daha tatmin oldum. Çünkü daha akıcı ve bağlantı hataları daha minimum düzeyde idi. Onda da gayet keyif aldım. Sonuç olarak GeForce Now singleplayer oyunlar için eğer internetiniz el veriyorsa gayet tatmin edici yeterli bir hizmet. Rekabetçi oyunlar da durum ne olur bilemem ama sağladığı ping bu oyunlar için gayet yeterli. Hepinize keyifli forumlar.
Öyle birşey yok. Geforce Now mantığı canlı yayın da oyun oynayan insanlar gibi. Tek farkı haraket ettirebiliyorsunuz. Öyle birşey olsaydı Youtube'dan açıcağın gameplay videoların da aynı şey olurdu.Evet. Ultraya alınca sıkıntı oluyor.
Ee tamam işte ama ultra ile normal ayarlar arası senden 10MB'den fazla bir şey istemez. Ben şahsen RTX CP2077 oynadım 60MB ile kaymak gibi. Ama Rainbow gene sıkıntılı sanırım online oyunlar ek olarak birde ubisoft sunucusuna bağlandığı için (veya öyle bir şey) daha fazla internet istiyor.Öyle bir şey yok. Adam sana görüntüyü aktarıyor sadece. Video izliyorsunuz, ama klavye ile siz yönetiyorsunuz gibi düşünün. Hiçbir değişiklik olmaz grafik ayarlarında. Çözünürlük hariç ha bu arada. Piksel sayısı arttığı için daha güçlü internet istiyor.
Stabil ise neden olmasın. Bir yakınınızın telefonu kullanabilirsiniz.Hocam GAME+ üzerinden mi oynadınız benim internetim 16 Mbps sizce yüklemeli miyim bir de telefon numarası istiyor ama telefonum bozuknasıl girebilirim GAME+ üzerinden.
Ayar yapmadan girdiğim için sanırım.Öyle birşey yok. Geforce Now mantığı canlı yayın da oyun oynayan insanlar gibi. Tek farkı haraket ettirebiliyorsunuz. Öyle birşey olsaydı Youtube'dan açıcağın gameplay videoların da aynı şey olurdu.
O daha iyi internet istemiyor. Daha iyi ping değeri istiyor. Benim görüşüm, bu program ile rekabetçi oyunlar oynanmaz. Sunuculara yeterince yakın olunca oynanabilir bence.Ee tamam işte ama ultra ile normal ayarlar arası senden 10MB'den fazla bir şey istemez. Ben şahsen RTX CP2077 oynadım 60MB ile kaymak gibi. Ama Rainbow gene sıkıntılı sanırım online oyunlar ek olarak birde ubisoft sunucusuna bağlandığı için (veya öyle bir şey) daha fazla internet istiyor.
Annenin, babanın telefonu ile.Hocam GAME+ üzerinden mi oynadınız benim internetim 16 Mbps sizce yüklemeli miyim bir de telefon numarası istiyor ama telefonum bozuknasıl girebilirim GAME+ üzerinden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.