GeForce Now düşük hız ve paket kaybı

Hocam çözüm bulabildiniz mi? İstanbul'da TurkNet 100Mbps kullanıyorum ama aynı sorundan müzdaribim.

Hız testi ISS'ler tarafından kısıtlanıyor ama oyun içinde hiçbir sorun yok. Ben de 100Mbps VDSL kullanıyorum, Witcher 3 1080P 60FPS sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Sadece ara sıra bağlantınız stabil değil diyor ama görüntü sağlam.

Evet arkadaşlar GeForce Now üzerinden hız testi yapınca çıkan sonuç doğru değil 11.12.2020 tarihinde deneyimleme şansım oldu oyun içinde herhangi bir sıkıntı yok.

Aynı sorun bende de var. 35 Mbps internetim var (Superonline) fakat GeForce Now içinden Ağ testi yaptığımda 7 Mbps çıkıyor. Çözebilen var mı?
Aynı sorun bende de var. 35 Mbps internetim var (Superonline) fakat GeForce Now içinden Ağ testi yaptığımda 7 Mbps çıkıyor. Çözebilen var mı?
Ayrına oyun içinde input lag oluyor. Sebebi budur diye düşünüyorum. Geforce now kullanan birine sordum, interneti 50Mbps, geforce now için 49 çıkıyormuş yani onda bir sorun yokmuş. Nasıl çözebilirim?

Arkadaşlar sorunu an itibariyle kökünden çözmüş bulunuyorum. GFN ayarlarına geliyoruz. 1080p 60 fps ayarlıyoruz. 24 Mbps için 15 Bitrate, 35 için 25, 50 için 30-35, 75 ve üstü hızlar için ise 50 bitrate veriyoruz. Eğer otomatikte bırakırsanız görüntü çamur oluyor.

Arkadaşlar sorunu an itibariyle kökünden çözmüş bulunuyorum. GFN ayarlarına geliyoruz. 1080p 60 fps ayarlıyoruz. 24 Mbps için 15 Bitrate, 35 için 25, 50 için 30-35, 75 ve üstü hızlar için ise 50 bitrate veriyoruz. Eğer otomatikte bırakırsanız görüntü çamur oluyor.
24 Mbps internetim var fakat evde instagram gibi yerlerde çok dolaşıldığı için aşırı drop yiyorum 720p 60fps için kaç bitrate önerirsiniz? 8 ideal midir?

24 Mbps internetim var fakat evde instagram gibi yerlerde çok dolaşıldığı için aşırı drop yiyorum 720p 60fps için kaç bitrate önerirsiniz? 8 ideal midir?
Minimum 3 vermen gerekiyor. 5-6 ideal fakat evde Netflix 4K çalıştığı zaman ben de oynayamıyorum sırf bunun için planı 1080p yaptım. 50 Mbps ile verdiğim bitrate ile oynanıyor. Sende minimum verdiğim bitrate verirsen sorun yaşamazsın.

Minimum 3 vermen gerekiyor. 5-6 ideal fakat evde Netflix 4K çalıştığı zaman ben de oynayamıyorum sırf bunun için planı 1080p yaptım. 50 Mbps ile verdiğim bitrate ile oynanıyor. Sende minimum verdiğim bitrate verirsen sorun yaşamazsın.
Bende de aynı sorun var senin ki gibi kötü değerler çıkıyor , ama 50 MBPS indirme 8 MBPS uploadım var. İnternet hızını özel de kaça ayarlıyorsunuz? Ben 50 yapınca hitman i rahat oynuyordum ama apex legends de kasma ve kötü deneyim For honor da ise sadece görüntü bozukluğu vardı. İlginç olanı hitman süperdi, oyundan oyuna değişiyor galiba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı