GeForce NOW hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben 1 yıldır falan kullanıyorum sistemim iyi olmadığından gayet memnunum en azından oyun oynayabiliyorum kısıtlı da olsa bir de alacaksanız Paycell kart ile alın arkadaşlar çok daha ucuza getirebiliyosunuz kampanyaları birleştirip 100 TL falan bir indirim yapabiliyosunuz.

@Rsmefaw aslında kötü sistem değil de Türkiye sunucuları yetersiz maalesef. VPN ile yabancı sunucuda oynamayı deneyebilirsiniz. İşe yarıyordu diye hatırlıyorum ve çok fazla sıra bekletmiyor, 1 saat oynama süresine sahip oluyorsunuz.

Bilgisayarım olmadığı zamanlar Far Cry3, Far Cry 5, Death Stranding, Control, Dying Light 1-2 hepsini buradan oynamıştım. Fiyatı şu anda ne kadar bilmiyorum en son 4 ay önce kullanıyordum çünkü. Ben sistemden memnunum ve donanımı olmayan arkadaşlara interneti iyiyseler tavsiye ederim.

Uzun bir süre sonra konuya güncelleme yapmak istedim.
  • GeForce NOW'un Türkiye sunucusunda artık hangi seri kart verildiği gözükmüyor. Örneğin GeForce RTX şeklinde yazıyor. Hangi kartın verildiği belli değil. GeForce NOW Türkiye sunucusundaki GTX 1060 verdiklerini bu şekil kapatmaya çalışmışlar. Link.
  • GeForce NOW'un Globalinde böyle bir şey olup olmadığını bilmiyorum da GeForce NOW Türkiye'de HDD kullanılıyor oyunlarda. Link.
  • 200 saat sınırı kaldırılmıştı fakat şimdi 100 saat sınırı var herhalde, 100 saat sınırı getirilecek.
Özetle, aradan geçen uzun bir süreye rağmen uygulamayı geliştirmek yerine daha da dibe çekmeyi başardılar, Türkiye sunucusu için konuşuyorum. Türkiye sunucusu için verilen hizmet hâlâ yeterli değil ve kullanıcıları kolay para kaynağı olarak gördüklerini düşünüyorum. Bu yüzden Türkiye sunucusunda iyileştirme yapılmıyor. Derli toplu bir yerde okumak isteyenler olursa diye durum güncellemesi yapmak istedim.

@Keremmss, konuyu açtığım zamanda da benzer durum vardı. Durum güncellemesi yapmak istedim ve o zamandan beri bir değişiklik yok. Hatta durumlar daha da kötüye gitmeye başladı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı