Emin Bozgeyik
Megapat
Merhaba forum, eminim birçoğumuz sistem toplama videoları izlemiştir. Bu videolar da hep vurgulanan şey sistemlerin uzun ömürlülüğü ve ileride güncellenebilir oluşu. Fakat beklenmedik bir şekilde GeForce bir devrim niteliğinde oyuncuların karşısına çıktı. Ne konsol ne de güçlü donanıma sahip olmaksızın sadece internet ile oyunları oynayabilme lüksü. Bu gerçekten önemli çünkü Steam'in de istatistiklerine bakma fırsatı bulduysanız eğer görmüşsünüzdür ki büyük birçoğunluk giriş seviyesi sistemler ile oyun oynuyor. Konsollara da iki kat fiyatlar ile oyun çıkıyor. Bir"Game Pass"uygulaması var ona da AAA denen oyunlar çıkmıyor kolay kolay. Bence tam bu noktada Türkiye gibi bir pazarda çok değerli bir şey.
Eğer Gerforce Now'a alternatif rakipler çıkar ve rekabet iyice kızışır ise, oyun oynamak için pahalı donanımlara ihtiyaç duyduğumuz devir adım adım yok olacaktır. Çünkü teknoloji hayatımızı kolaylaştırır. Pahalı donanımlar olmadan ucuza aynı lüksü yaşadığımız yarınlara...
Eğer Gerforce Now'a alternatif rakipler çıkar ve rekabet iyice kızışır ise, oyun oynamak için pahalı donanımlara ihtiyaç duyduğumuz devir adım adım yok olacaktır. Çünkü teknoloji hayatımızı kolaylaştırır. Pahalı donanımlar olmadan ucuza aynı lüksü yaşadığımız yarınlara...