GeForce NOW hala alınır mı?

Alınmaz.
Kanka 200 TL vericeğine üstüne bir 200 daha koy biraz sabır et yeni PC.
Ben almıyorum zaten. Alacak arkadaşı etiketleyin.
Ayrıca 12 Aylık 1200 TL ile nasıl bir sistem alacaksınız? 10 sene mi sabır edilmeli? Mantıklı olun.
2.png

Alınmaz.

Hocam dediğiniz mantıklı mı?

Aylık 200 TL olan bir sisteme beklet PC al diyorsun.

200x50 50 ay biriktirirse 10k parası olur gerek enf gerek kur o 10klık PCI olur 100k lüften saçmalayın.

Eğer sistem alacak paranız yoksa internetinde 100Mbps falansa boostreoid alınabilir ortaysa GeForce NOW devam.

Ben şuan TR sunucusunu kullanıyorum, bir sorun yok gibi. Bu aralar sınavlar olduğu için sınavdan sonra öğretmenler dersi boş yapıyor, telefon açmamıza izin veriyor.

Bende kol getirip okulda canım sıkılınca God Of War(şuan maalesef yeni üyeler açamıyor) oynuyorum gayet iyi bence ayrıca mobil veride olmama rağmen lag cidden çok çok az (tahmin edeceğiniz gibi Internet'i hızlı bitiriyor) ancak hafifinden bir ping var hissettiriyor.

Eğer şu anlık oyun oynama imkânınız yok ise alabilirsiniz. Maksimum 1080P 120 FPS'ye kadar destekliyor. O da yarış modunda, 720P'de tabii. Yoksa normalde 1080P 60 FPS destekliyor.

Boosteroid'i denedim. Performansı çok kötü. Alınmaz şu an. TR'ye sunucu getirmeleri lâzım.

Eğer şu anlık oyun oynama imkânınız yok ise alabilirsiniz. Maksimum 1080P 120 FPS'ye kadar destekliyor. O da yarış modunda, 720P'de tabii. Yoksa normalde 1080P 60 FPS destekliyor.

Boosteroid'i denedim. Performansı çok kötü. Alınmaz şu an. TR'ye sunucu getirmeleri lâzım.
Hocam o dediğiniz şey ilk zamanlarda vardı. Şuan yarış modu dahil bütün modlar maksimum 60FPS. Tabi yurtdışında bulunan RTX 4080 üyeliğini almadığınız sürece.

Alınmaz.
Bu tarz düşünceler genelde ortam stabilitesine bağlı. Ayda 1.000₺ bile kenara koysanız eğer istediğiniz PC 100.000₺ ise parayı tamamlayana kadar günümüz ekonomi şartları altında fiyatı yükselecek.

Ayrıca aylık 400₺ ile ne kadar sürede nasıl bir şey almayı düşünüyorsunuz? Yıl 2018 olsaydı belki aylık kenara 400₺ koyarak birkaç ayda PS4 alabilirdiniz(o zamanlarda 400₺'nin değeri de fazlaydı), ancak o yıl içinde bu yıl içinde bu hızda PC almak pek mantıklı değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı