GeForce NOW ile EU4 oynarken mod eklenebilir mi?

Ezio2021

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GeForce NOW'da EU4 oynarken, Launcher üzerinden extended timeline modu eklenebilir mi? Eklemeye çalışıyorum fakat modu playsete aldıktan sonra oyuna girince ülkeler gözükmüyor.

Steam'den oynuyorsan eklersin istediğin modu. Muhtemelen sorun moddadır Paradox Interactive oyunları güncelleme alınca neredeyse tüm modlar bozuluyor onların da güncellemeye ihtiyacı oluyor. HOI'den biliyorum.

Arkadaşlar GeForce NOW'da EU4 oynarken, Launcher üzerinden extended timeline modu eklenebilir mi? Eklemeye çalışıyorum fakat modu playsete aldıktan sonra oyuna girince ülkeler gözükmüyor.

EU4 Extended Timeline haritası nasıl gözüküyor bana ekran görüntüsü atar mısınız?

Steam'den oynuyorsan eklersin istediğin modu. Muhtemelen sorun moddadır Paradox ınteractive oyunları güncelleme alınca neredeyse tüm modlar bozuluyor onların da güncellemeye ihtiyacı oluyor. HOI'den biliyorum.

Zannedersem sorun GeForce NOW'da çünkü mod sürüme uyarlanmış. Eğer Epic Games ile alakalı bir problem değilse muhtemelen servisle ya da Launcher ile alakalıdır diye tahmin ediyorum. Acaba Steam üzerinden oynarken mod eklenebiliyor mu onu merak ettim.

Eve geçtiğimde atayım,modda ülkeler seçilebilir vaziyette olmuyor.Harita bomboş kalıyor.Zaman çizelgeside 1444’ten başlıyor yine modun aksine.
EU4 Extended Timeline haritası nasıl gözüküyor bana ekran görüntüsü atar mısınız ?

Zannedersem sorun GeForce NOW'da çünkü mod sürüme uyarlanmış. Eğer Epic Games ile alakalı bir problem değilse muhtemelen servisle ya da Launcher ile alakalıdır diye tahmin ediyorum. Acaba Steam üzerinden oynarken mod eklenebiliyor mu onu merak ettim.

Eve geçtiğimde atayım, modda ülkeler seçilebilir vaziyette olmuyor. Harita bomboş kalıyor. Zaman çizelgeside 1444'ten başlıyor yine modun aksine.

Başka bir mod kullanıyor musunuz extendedtın yanında?

Yok hayır hocam özellikle sadece onu indirdim ve diğer modları da test ettim ama olmuyor. Yani amacım herhangi bir mod yüklemek ama maalesef. Steamdanda bir denemek lazım herhalde ama GeForce NOW desteklemiyor kuvvetle muhtemel.

Hocam normalde desteklemesi gerekirde extended timeline çok buglı bir mod ondan olmuyor başka bir mod kullanın yapabileceğim pek bir şey yok. Birkaç forumda buna benzer sorunlar yaşayan insanlar var ET ile ilgili sorunu GeForce'de aramayın. Modun kendisi sorunlu

Ama Epic Games biraz sorunlu bu mod konularında.

Hocam normalde desteklemesi gerekirde extended timeline çok buglı bir mod ondan olmuyor başka bir mod kullanın yapabileceğim pek bir şey yok. Birkaç forumda buna benzer sorunlar yaşayan insanlar var et ile ilgili sorunu GeForce'de aramayın. Modun kendisi sorunlu.

Ama Epic Games biraz sorunlu bu mod konularında.

Anladım hocam o zaman farklı modları test edeyim, servisin sorunlu olmaması en büyük arzum. Dediğiniz gibi Epic Games'ta sorun olabilir, farklı modlara bakmak lazım. Teşekkür ederim, sağ olun. GeForce NOW ile Steam üzerinden oynayan arkadaşlar modlama sorun yaşıyor mudur acaba? Ona göre indirimlerde oyunu oradan satın alırız.

Anladım hocam o zaman farklı modları test edeyim, servisin sorunlu olmaması en büyük arzum. Dediğiniz gibi Epic Games'ta sorun olabilir, farklı modlara bakmak lazım. Teşekkür ederim, sağ olun. GeForce NOW ile Steam üzerinden oynayan arkadaşlar modlama sorun yaşıyor mudur acaba? Ona göre indirimlerde oyunu oradan satın alırız.

Ben bir ara Steam üzerinden GeForce NOW ile birlikte modlu EU4 oynamıştım hiçbir sorun yaşamamıştım.

Ben bir ara Steam üzerinden GeForce NOW ile birlikte modlu EU4 oynamıştım hiçbir sorun yaşamamıştım.

Anladım hocam o zaman problem Epic Games ile alakalı olabilir teşekkür ederim tekrardan, peki oyunun sürümünü düşürmek mümkün müdür acaba mesela şu an 1.35.6 sürümü mevcut,1.30 örneğin bu sürümle oynamak mümkün müdür?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı