Rehber GeForce NOW nasıl ücretsiz kullanılır?

Ne garip insan ya hem ücretsiz oynuyor hem oynayanlara oynamasın diyor.

Ben oynamasın demedim. Araştırınca bulabileceğin bir yöntem zaten bu. Ben yazılımcı falan değilim açık bulup gireyim. Rehberi yapan kişi internette bulmuş buraya satmış.

Hocam ilk dediğiniz normal masaüstü VPN ile de oluyor ve de 2.için gerek yok öyle yapmadanda oluyor ama bilgi için sağ olun.

Aynen hocam hatta merak edip baktım sunucular halen normal 70 sıra var 4 dk falan sürüyor.

Aynen acayip kısa sürüyor TR sunucusunda yarım saatte bile sıra gelmiyor. 100 kişi olsa bile 4 5 dakikada sıra sizde oluyor

Eğer VPN açmadan kurulum yaparsanız giriş yaparken gameplusa yönlendirir. Kaç tane arkadaşıma yaptırdım bunu.

Hocam öyle bir durumda kurulduktan sonra VPN açarsanız NVIDIA'ya gönderiyor bir nevi aynı şey ama sizin dediğinizde mantıklı.

Ben oynamasın demedim. Araştırınca bulabileceğin bir yöntem zaten bu. Ben yazılımcı falan değilim açık bulup gireyim. Rehberi yapan kişi internette bulmuş buraya satmış.

Kimsenin cebine açtığı rehberden para girmiyor. Ben de Technopat'tan öğrendim illaki bilmeyen vardır.

Hocam evet internnette buldum ve başka insanlar faydalansın dedim derdiniz ne buraya niye söylüyosun hüü demeye geldiyseniz lütfen gidiniz.

Kimsenin cebine açtığı rehberden para girmiyor. Ben de Technopat'tan öğrendim illaki bilmeyen vardır.

Satmıştan kastım para ile değil tabii ki. Zaten olan bilgiyi buraya ya da başka bir yere atınca satmış(paylaşmış) oluyorsun.

Satmıştan kastım para ile değil tabii ki. Zaten olan bilgiyi buraya ya da başka bir yere atınca satmış(paylaşmış) oluyorsun.

Hocam ne değişiyor başkasından öğrenmek ile kendin öğrenmek ben başkasından öğrendim arkadaşta benden öğrendi derdiniz bu mu?

Ben rica etmiştim arkadaştan sırf beni kırmamak için konu açtı sorun nerede?
Sorun senin sadece burada araştırmanda.Youtube'ta var buda videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…