Ne garip insan ya hem ücretsiz oynuyor hem oynayanlara oynamasın diyor.
Ben oynamasın demedim. Araştırınca bulabileceğin bir yöntem zaten bu. Ben yazılımcı falan değilim açık bulup gireyim. Rehberi yapan kişi internette bulmuş buraya satmış.
Ne garip insan ya hem ücretsiz oynuyor hem oynayanlara oynamasın diyor.
Hocam ilk dediğiniz normal masaüstü VPN ile de oluyor ve de 2.için gerek yok öyle yapmadanda oluyor ama bilgi için sağ olun.
Aynen hocam hatta merak edip baktım sunucular halen normal 70 sıra var 4 dk falan sürüyor.
Eğer VPN açmadan kurulum yaparsanız giriş yaparken gameplusa yönlendirir. Kaç tane arkadaşıma yaptırdım bunu.
Ben oynamasın demedim. Araştırınca bulabileceğin bir yöntem zaten bu. Ben yazılımcı falan değilim açık bulup gireyim. Rehberi yapan kişi internette bulmuş buraya satmış.
Ben rica etmiştim arkadaştan sırf beni kırmamak için konu açtı sorun nerede?Ben oynamasın demedim. Araştırınca bulabileceğin bir yöntem zaten bu. Ben yazılımcı falan değilim açık bulup gireyim. Rehberi yapan kişi internette bulmuş buraya satmış.
Kimsenin cebine açtığı rehberden para girmiyor. Ben de Technopat'tan öğrendim illaki bilmeyen vardır.
Saçıp sıvamak.Satmıştan kastım para ile değil tabii ki. Zaten olan bilgiyi buraya ya da başka bir yere atınca satmış(paylaşmış) oluyorsun.
Satmıştan kastım para ile değil tabii ki. Zaten olan bilgiyi buraya ya da başka bir yere atınca satmış(paylaşmış) oluyorsun.
Sorun senin sadece burada araştırmanda.Youtube'ta var buda videosu:Ben rica etmiştim arkadaştan sırf beni kırmamak için konu açtı sorun nerede?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.