GeForce NOW ne zaman sıra gelecek?

468. sırada bekliyordum CS:GO için 1 saatte sıra geldi. 1.5 saatte olabilir fakat çok beklemişsiniz.
Bilmiyorum TR serverları global hesabımı denediğimde hemen açılıyor bekletmiyor bile zaten.
Cidden ikindiden beri bekliyor musun? Bir 3-4 gün daha bekleseydin oha. Hadi aslanım azimle bekleyen Geforce Now'a girer demişler.
Evet neden yalan söyleyeyim anlayamadım gitti zaten arka planda bekliyor ben takılıyorum. Oturup başına beklediğim yok yani. :D
Premium tarafında da bu kadar yoğunluk var mı ya? Ben oynadığım vakit tak tak giriyordu. Premium için de şu an bu sıra varsa ne anlamı kaldı, merak ettim sizinki premium muydu?
Premium değil birkaç gün önce giriş yapmayı denedim doluluktan sıraya bile sokmadı. Premium almak istediğimde izin vermiyor zaten daha size sıra gelmedi diyor. İstesem de satın alamıyorum.
Arkadaşın premium değil ama akşama doğru premiumda da sıra oluyor.
Premium almama izin vermiyor isterseniz ss bırakabilirim satın almalarda bile öncelik sırası mevcut.
Yoğunluk olursa premiumda da sıra oluyor.
Evet dediğiniz gibi.

Güncelleme: Bu arada 19 kişiye düştü umarım erkenden açılır daha fazla bekletmez.

1616708346313.png

Hatta sizin için şu şekilde bırakayım buraya.

Üzüldüm. Ben şanslı kesimdenim o zaman premium da sıra beklemek sinir ederdi ekstra.
TR serverlarını ilk kez deneyimleyeceğim eğer düzgün bir izlenim bırakacak olursa sıram gelirse direkt alacağım zaten.
Zaten en fazla 50 sıra falan oluyor o da çok hızlı geçiyor, 5 dakika sürmüyor.
500'lü sıralar çok hızlı geçti ama 100'den itibaren yavaşlamaya başladı ve şu an çok yavaş 19'da kaldı bakalım ne olacak.

TR serverlarını ilk kez deneyimleyeceğim eğer düzgün bir izlenim bırakacak olursa sıram gelirse direkt alacağım zaten.

500'lü sıralar çok hızlı geçti ama 100'den itibaren yavaşlamaya başladı ve şu an çok yavaş 19'da kaldı bakalım ne olacak.
Benim şahsi deneyimim güzel. Gecikme konusunda beklediğimden daha iyi bir izlenim aldım fakat görüntü çok çamurluydu. Özellikle de kalite seçerek açtım oyunları, ama kötüydü görüntü. 100mbps down, 5mbps up genel olarak paketim. Görüntü önemli değil zaten oyunları şu an hiç oynayamiyorum, Gecikme önemli sorun yaşamak istemiyorum diyorsanız, bence alınır. Ben ilk almayacaktım fiyat Amerika/Avrupa dan pahalı olunca ama sonra fark ettik Nvidia zaten zam kararı almış bizimkiler Nvidia duyurusu öncesi açıkladığı için yanlış anlaşılma olduğundan direkt aldım. Dediğim gibi durumda iseniz direkt alabilirsiniz bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı