Premium tarafında da bu kadar yoğunluk var mı ya? Ben oynadığım vakit tak tak giriyordu. Premium için de şu an bu sıra varsa ne anlamı kaldı, merak ettim sizinki premium muydu?
Premium değil birkaç gün önce giriş yapmayı denedim doluluktan sıraya bile sokmadı. Premium almak istediğimde izin vermiyor zaten daha size sıra gelmedi diyor. İstesem de satın alamıyorum.
Evet sırayla premium satıyorlar. Sanırsam geçen 2.gruba satın alımı açmışlardı. Siz ne zaman ön kayıt yaptırdınız? Kayıt olduğunuzda gelen mailin tarihine bakabilirsiniz.
Evet sırayla premium satıyorlar. Sanırsam geçen 2.gruba satın alımı açmışlardı. Siz ne zaman ön kayıt yaptırdınız? Kayıt olduğunuzda gelen mailin tarihine bakabilirsiniz.
Benim şahsi deneyimim güzel. Gecikme konusunda beklediğimden daha iyi bir izlenim aldım fakat görüntü çok çamurluydu. Özellikle de kalite seçerek açtım oyunları, ama kötüydü görüntü. 100mbps down, 5mbps up genel olarak paketim. Görüntü önemli değil zaten oyunları şu an hiç oynayamiyorum, Gecikme önemli sorun yaşamak istemiyorum diyorsanız, bence alınır. Ben ilk almayacaktım fiyat Amerika/Avrupa dan pahalı olunca ama sonra fark ettik Nvidia zaten zam kararı almış bizimkiler Nvidia duyurusu öncesi açıkladığı için yanlış anlaşılma olduğundan direkt aldım. Dediğim gibi durumda iseniz direkt alabilirsiniz bence.