GeForce NOW oyun deneyimim (TR)

Öncelikle merhabalar 1 saat önce sıraya girdim, ve 15 dakika öncesine kadar oyundaydım, internetimin kötü olduğunu bildiğim için (8 Mbps) ve kütüphanemde güzel oyunlar olmadığı için LoL'te denemek istedim, oyuna girdim çok yüksek ayarlarda 400FPS'lere kadar gördüm, pingim 17 sabitti ama internetimin kötü olması dolayısıyla ekranım bulanıktı. Bunları göz önünde bulundurarak alabilirsiniz ben şahsen interneti iyi olan kişilerin sorunsuz oyun oynayabileceğini düşünüyorum 8 Mbps internetimle ben bile delaysız bir oyun deneyimi yaşadıysam, (sadece dediğim gibi ekran bulanıktı) sizin de akıcı ve güzel kaliteli oyun deneyimi yaşacağınızı düşünüyorum. Umarım size yardımcı olmuştur.
Bu arada Basic plan ile test ettim satın almadım.

Biz de girebilsek deneyimleyeceğiz :D

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    225,8 KB · Görüntüleme: 111
GeForce NOW ayarlarınızın fotoğrafını atar mısınız? Ayarları 720p 30FPS yaparsanız ekrandaki bulanıklık gidecektir çok büyük ihtimalle.(bilgisayarda internet yiyecek hiçbir programın açılmaması ve internetin sadece sizin tarafınızdan, başka kişiler tarafından kullanılmaması gerekiyor ekranın bulanık olmaması için ve ethernet şart)

GeForce NOW ayarlarınızın fotoğrafını atar mısınız? Ayarları 720p 30FPS yaparsanız ekrandaki bulanıklık gidecektir çok büyük ihtimalle.(bilgisayarda internet yiyecek hiçbir programın açılmaması ve internetin sadece sizin tarafınızdan başka kişiler tarafından kullanılmaması gerekiyor ekranın bulanık olmaması için)

Maalesef internet ailem tarafından kullanılıyor, arkada yayın izliyordum sebebi bu da olabilir tabii ki, ama 8 Mbps internetle de ne kadar iyi bir beklentimiz olabilir ki. Ayarlarıyla hiç oynamadım.
Büyük ihtimalle de 720p 30FPS oynadım.

Maalesef internet ailem tarafından kullanılıyor, arkada yayın izliyordum sebebi bu da olabilir tabii ki, ama 8 Mbps internetle de ne kadar iyi bir beklentimiz olabilir ki. Ayarlarıyla hiç oynamadım.
Büyük ihtimalle de 720p 30FPS oynadım.

Helal olsun hocam. O şartlar altında internetiniz bayağı iyi dayanmış.

17 oyun sunucusu ile NOW sunucusu arasındaki ping değeri. Üstüne bir de NOW içindeki ölçme aracı ile çıkanı eklemek gerekiyor. Sunucuları ülkemizde olan RİOT oyunları gibi oyunlarda yine de oynanabilir değerler çıkacatır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı