GeForce NOW rezilliği ve 1 yıldır çözülmeyen problemleri

2080 nedir ya? 2080 Super kullandım sonra 3090'a geçtim, o an anladım ne kadar saçma bir kart olduğunu. Ülkede herkes soyma peşinde, şaşırmadım.
 
Son düzenleme:
Ben iki kere kardeşime 3 aylık paket aldım, genel de okul kapandığında alıyorum. O kadar rezalet sistem ki giga internetiniz olsa da illa bir pikselleşme ve ping problemi oluyor. Bakın Avrupa ve Amerika sunucularında RTX 3000 ve 4000 serisi kartları atayabiliyor sistem. Ama Türkiye'de maksimum bizim gördüğümüz 2080 veriyor. Müşteri hizmetleri de zaten 3000 ve 4000 serisinin TR de olmadığını söylüyor. Bir dünya para oluyor ama kendini geliştirme yok, hizmet kalitesi yok, bir problem oluyor ulaşacağın bir yer adamakıllı yok. En son çare Twitter'dan yazdım da aradılar. Rezalet rezalet rezalet! En son gittim arkadaşımın 970 ekran kartını aldım da kurtulduk. Kesinlikle tavsiye etmiyorum ben. Memnun olanlar varsa hiçbir şey diyemem, devam etsinler kullanmaya. Bir daha asla almam.

İşin içine para ve kar girince şirketler farklı bir hale geliyor.
 
1687375618261.png


Güncelleme: yeni başka bir hata aldım 2.gün premiumdan kalan 88 gün aldığım hizmet sadece 5 dakika girdim ve bir daha giremedim. Yeniden mail olarak ilettim.

@Recep Baltaş abi çektiğimiz eziyeti görüyor musun gerçekten reklamlarda en iyisi biziz demeye benzemiyor bu hizmet sektörü yani bir de süreli bir üyelik aldım 2 gününü yediler bile böyle yok çözeceğiz edeceğiz diye diye. Bir de işin garip tarafı nasıl bir dolandırıcılıksa da sadece 1 kere oyuna 5 dakika kadar girdim daha da o girişten biri bir kere bağlanamadım ve sözleşmeleri gereği hiç oyuna girmemiş olursam para iadesi yapabilecekleriymiş. Gerçekten yazık Turkcell'in olduğu bir yerde ben bir daha asla!

Hayır yani madem serverlarınız müsait değil kapasite yetmiyor ya da böyle sorun var üyelik satmayın satarken de bunu ekleyin gösterin insanlara gerçek yüzünüzü ama yok tabii.

+Güncelleme, şuanlık warp ile dns değiştirip girebiliyorum dün akşam1 saat kadar takıldım bakalım sorun şuanlık düzelmiş gibi duruyor
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı