Var üyelik satın almak.Hiçbir şekilde oyunlara giremiyorum çok fazla sıra var. Bunun bir çözümü yok mu?
Hiçbir şekilde oyunlara giremiyorum çok fazla sıra var. Bunun bir çözümü yok mu?
Var üyelik satın almak.
Ben VPN ile konumumu united states yapıyorum. Önümde sadece 5 10 kişi oluyor. Bu oynadığın oyunada bağlı.
Vpn ile denemen ne kadar fayda sağlar o meçhul. Eğer deneyip alacaksanız gece saatleri deneyebilirsiniz sıra biraz daha az oluyor.Yakında alacağım zaten fakat öncelikle deniyorum nasıl bir performans sağlıyor diye.
Deneyeceğim teşekkürler.
Yakında alacağım zaten fakat öncelikle deniyorum nasıl bir performans sağlıyor diye.
Deneyeceğim teşekkürler.
VPN ile denemen ne kadar fayda sağlar o meçhul. Eğer deneyip alacaksanız gece saatleri deneyebilirsiniz sıra biraz daha az oluyor.
43 kişi normal bence 300-400 oluyor gündüzleri.Dün saat gece 3:30 civarında baktığımda daha sırada 43 kişi vardı. (Oynadığım oyun CS:GO)
Yakında alacağım zaten fakat öncelikle deniyorum nasıl bir performans sağlıyor diye.
Deneyeceğim teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.