GeForce Now sistem yetersiz hatası

216698

Hectopat

Arkadaşlar bu problem ile karşılaşmaktayım.

RAM'dan olduğunu düşünüyorum. Ama sizinde fikrinizi almak isterim.
Laptop bilgileri:

Yeni RAM siparişi verdim. Ekstra olarak SSD'de aldım. Ama tam sorun RAM'de mi? Ekran kartın da mı? Bilmiyorum. Fakat yabıncı forumlarda 310-315 m kartlar açılıyor diye yazılmıştı.

Driver güncellemesi de yaptım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-02-15 at 19.29.58.jpeg
    137,5 KB · Görüntüleme: 67
  • WhatsApp Image 2020-02-15 at 19.29.58 (1).jpeg
    60,2 KB · Görüntüleme: 125
Ben sorunun ramden olduğunu düşünüyorum 4gb ram takıp deniyceğim.
Eğer o da olmasa ekran kartı yetersiz demektir.

Not:Sürücüler güncellendi.
WINDOWS PC
A 64-bit version of Windows 7, or newer, is required. Please note we do not support 32-bit versions of Windows.

INTERNET REQUIREMENTS
GeForce NOW requires at least 15Mbps for 720p at 60fps and 25 Mbps for 1080p at 60fps.
You’ll need to use a hardwired Ethernet connection or 5GHz wireless router.

KEYBOARDS AND MICE
Most built-in or USB keyboards work fine.
We recommend a USB gaming mouse for PC and Mac. Logitech and Razer offer many different options.

GAMEPADS
  • Sony DualShock 4 controllers (USB wired and Bluetooth)
  • Logitech Gamepad F310/F510/F710
    • Note: you must change the controller to work in (Direct input mode)
    • Note: The nano-receiver must be connected to a USB port that delivers enough power, such as a powered USB hub or an iMac/MacBook USB port.
  • Microsoft Xbox 360 and Xbox One controllers (USB wired)

PC HARDWARE REQUIREMENTS
  • Dual core x86-64 CPU with 2.0GHz or faster
  • 4GB of system memory
  • GPU that at least supports DirectX 11

4 GB sistem belleği yeterli geliyor.

Kendiniz kontrol etmek isterseniz buyurun link.

Sorun büyük ihitmalle ekran kartınızdan kaynaklanıyor hocam. Sisteme RAM eklemeniz bir işe yaramayacak.

Ben sorunun ramden olduğunu düşünüyorum 4gb ram takıp deniyceğim.
Eğer o da olmasa ekran kartı yetersiz demektir.

Not:Sürücüler güncellendi.
Tekrar aynı şeyi söylüyorum. Sistemi topla üstüne biraz para koy ve yeni bi sistem topla. Geforce now'a ihtiyacın kalmaz.

genco Nvidia Denetim Masasından GeForce Now'a düşük olan ekran kartını ata. Çok garip ama AMD'de de aynı olay var. Yüksek performanslı olan ekran kartımı atayınca açılmıyor. Ama düşük performanstaki ekran kartımı atayınca sorun olmuyor.

Dostum, NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D ayarların yönetilmesine gel, sonra orayı entegre grafik ile değiştir. Sen tahminen yüksek performanslı ile kullanıyorsundur. Ben yaptım düzeldi, sorunum internet kaynaklıdır sanıyordum da alakası yokmuş.

Ekran kartı nvidia değil amd yani öyle yapamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…