GeForce Now Türkiye test sunucusu açık!

Bilgisayardan girmeyi denediğinizi varsayarak söylüyorum: GFN uygulamasına girin, sağ üstten oturum aç tuşuna basın, sizi bir siteye yönlendirecek. O sitede Nvidia ile giriş yapmanın altında diğer sağlayıcıları göster yeri var. Ona basın ve en alttan GamePlus'ı seçin. Kayıtlı hesabınız varsa o hesap ile giriş yapın. Geri kalanı otomatik halloluyor.
Yaş gereksinimlerini karşılamıyorsunuz diyor. Girdiğim yaş 18 üstüydü bu arada.

Bu sunucularda oyun oynamayı başaran var mı? Şu anda sadece hız testi yapabiliyorum örneğin CS:GO'ya girmeye çalışınca beni aşağıdaki sayfaya atıyor.

Bu sunucularda oyun oynamayı başaran var mı? Şu anda sadece hız testi yapabiliyorum örneğin CS:GO'ya girmeye çalışınca beni aşağıdaki sayfaya atıyor.

Beni paket sitesine yönlendiriyor ama sayfa açılmıyor.

adsız.png
geforcenow.png

Beni paket sitesine yönlendiriyor ama sayfa açılmıyor.

Dediğim gibi, sadece internet testi yapılabiliyor. Şu an oynamak için paket sahibi olmak gerekiyor ama paket sistemi de aktif değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı