GeForce Now Türkiye'de sadece game+ ile oynanacak

  • Konuyu başlatan Roux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 3B
GeForce Now artık game+ üzerinden oynanacak. Siteye girdiğimiz zaman en alt kısımda " GeForce Now buluduğunuz bölgede GeForce Now alliance ortağı tarafından işletilmektedir. " gibi bir ibare bulunuyor.
Artık nasıl işleyecek henüz kesin değil. Merak ettiğim bir diğer olay ise farklı bir App mi kullanacağız yoksa GeForce Now App i üzerinden devam mı edeceğiz diye düşünüyorum.

SmartSelect_20210121-192047_Chrome.jpg


SmartSelect_20210121-192056_Chrome.jpg
 
Hocam sence Turkcell serverların altından kalkabilir mi yapar mı bu işi?
Muhtemelen evet. Daha önceden serverlar çok dolu idi. Çünkü bir sürü ülke bağlanıyordu. Şimdi sıra bekleme olayı belki olmayabilir. Sadece Türkiye kullanacak diye biliyorum sunucuları. Ücretsiz üyelikte kalkacak %90. Eğer öyle bir şey olursa yerel bir fiyatlandırma yapılmalı "mecburen"!.
 
Normal Geforce Now'dan 1 kuruş bile daha pahalı olursa mobil Turkcell aboneliğimi kapattıracağım. Umarım öyle bir şey yapmazlar. Yine de yapacaklar gibi duruyor.
Turkcell aboneleri ( sabit internet veya mobil hat sahipleri ) için bir kıyak yapılmalı bence. Örneğin ilk ay ücretsiz veya %50 indirim gibisinden 😕.
 
Muhtemelen evet. Daha önceden serverlar çok dolu idi. Çünkü bir sürü ülke bağlanıyordu. Şimdi sıra bekleme olayı belki olmayabilir. Sadece Türkiye kullanacak diye biliyorum sunucuları. Ücretsiz üyelikte kalkacak %90. eğer öyle bir şey olursa yerel bir fiyatlandırma yapılmalı "mecburen"!

Kaldırıyorlarsa ücretsizi demek ki performans artışı bayağı olacaktır inşallah.
 
Nasıl yani ücretsiz olarak kullanma hakkımızı mı elimizden alacaklar? Şaka gibi. Burunlarını soktukları işten hayır gelmez bunların. Buna sevinen zengin güruh gitsin oyun konsolu alsın. Bu nedir arkadaş. Eğlenmek bizimde hakkımız. Geçmiş olsun arkadaşlar.
SSS kısmında hep ücret geçiyor. %90 bedava yok ama yerel fiyatlandırma olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı