kefencimusto45
Decapat

Ben vpn ile romanyaya bağlanıp oynuyordum 1 saat süresi var cyberpunk 2077yi 100 saat gömmüştüm öyle.

Sıra bekledikten sonra sadece yarım saat oynayabiliyorsunuz.O kadar beklemenin yarım saate değeceğini sanmıyorumGeForce NOW'ı kullanmak istiyorum fakat deprem bölgesinde olduğum için tek kuruşum yok, zaten bu dönemde öyle şeyleri de alamam. Allah'a şükür internetim ve bilgisayarım var, fakat GeForce NOW'a nasıl ücretsiz erişim sağlayabilirim? Her zaman sıra beklemem mi gerekir?
Ben VPN ile Romanya'ya bağlanıp oynuyordum 1 saat süresi var Cyberpunk 2077'yi 100 saat gömmüştüm öyle.
Evet.Ücretsiz versiyon önceden 1 saatti, 30 dakikaya mı düşürdüler onu?
Önceden ne kadardı bilmiyorum ama şuan 30 dakikaÜcretsiz versiyon önceden 1 saatti, 30 dakikaya mı düşürdüler onu?
GeForce NOW'ı kullanmak istiyorum fakat deprem bölgesinde olduğum için tek kuruşum yok, zaten bu dönemde öyle şeyleri de alamam. Allah'a şükür internetim ve bilgisayarım var, fakat GeForce NOW'a nasıl ücretsiz erişim sağlayabilirim? Her zaman sıra beklemem mi gerekir?
GeForce NOW'ı kullanmak istiyorum fakat deprem bölgesinde olduğum için tek kuruşum yok, zaten bu dönemde öyle şeyleri de alamam. Allah'a şükür internetim ve bilgisayarım var, fakat GeForce NOW'a nasıl ücretsiz erişim sağlayabilirim? Her zaman sıra beklemem mi gerekir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.