Bir arkadaş GeForce Now'un ücretsiz seçeneği vardı diyordu onu nasıl yapacağım?
Ücretlimi ücretsizmi karar verin artık.
Çok pahali değmez gibi.
Ücretlimi ücretsizmi karar verin artık.
Evet Avrupa ülkelerinden birisini seçersen direkt Avrupa sunucusuna atacaktır.Adı üstünde rusya. Evet Azerbaycanlıyım. VPN kurarsam yapabilir miyim ?
Adı üstünde Rus'ya. Evet azerbaycanlıyım. VPN kurarsam yapabilir miyim?
VPN ile hesap açmaya gerek yok sadece uygulamayı açmadan önce VPN ile Avrupa sunucusuna bağlanmak.Denemiştim o kadar uğraşmadan olacakmı diye oldu.Şimdi yapman gereken VPN'le GeForce Now'ın sitesine girip bir hesap açmak(Google hesabınla yapmanı tavsiye ediyorum), sonra VPN açık haldeyken GeForce Now'a gir ve performans ayarlarını kendine uygun biçimde değiştir ve sunucunuda eu central 3 yap ya da eu northwest sonrada yapman gereken tek şey herhangi bir oyunu başlatmak, ama VPN'in İnternet hızını azaltmaması için oyunu başlattığın zaman(burası çok önemli dikkatli oku) sıra gözüktüğü anda VPN'den çık böylelikle İnternet hızın düşmeyecek ve tam performans alacaksın, ha bu arada VPN kullanmadan girirsem ne olur acaba diyebilirsin, sen oyunu başlattığın an ekrana GeForce Now ülkenizde desteklenmiyor yazıcak.
Tekrar ediyorum sıra gözükmeden VPN'den çıkma
Yok şimdi şöyle birşey var VPN'le hesap açmazsan 4.99 dolara founders aldığında senin Rusya bölgesine ait bir hesap olduğunu anlayıp banlıyor ve 2 ay sonra GFN RU tekrar paralı olunca fişini çekecekler hesabın, bu yüzden Avrupa hesabı açınca güvenceye alıyorsun kendini.VPN ile hesap açmaya gerek yok sadece uygulamayı açmadan önce VPN ile Avrupa sunucusuna bağlanmak.Denemiştim o kadar uğraşmadan olacakmı diye oldu.
Ben Avast VPN kullanıyorum haftalık 500 MB veriyor ücretsiz olarak, ama yeterli yani Geforce Now için, nede olsa 20-30 saniyeliğine açık kalıyor, sonra kapatıyorsun.Hangi VPN öneriyorsunuz?
Ben neden ban yemedim 1 aydır kullanıyorum.Yok şimdi şöyle birşey var VPN'le hesap açmazsan 4.99 dolara founders aldığında senin Rusya bölgesine ait bir hesap olduğunu anlayıp banlıyor ve 2 ay sonra GFN RU tekrar paralı olunca fişini çekecekler hesabın, bu yüzden Avrupa hesabı açınca güvenceye alıyorsun kendini.
Ben Avast VPN kullanıyorum haftalık 500 MB veriyor ücretsiz olarak, ama yeterli yani Geforce Now için, nede olsa 20-30 saniyeliğine açık kalıyor, sonra kapatıyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.