Çözüldü GeForce NOW Witcher 3 GoTY Edition Steam versiyonu yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

XboxUser

Decipat
Yer
Sandalye
Daha fazla  
Merhaba. Steam'den Witcher 3 GoTY Edition alacağım ama GeForce NOW'da sadece GOG ve Epic Games sürümü var. Sadece normal Witcher 3 Steam sürümü var GeForce NOW'da. Bir sorun çıkarır mı normal sürümünü seçsem GeForce NOW'dan? Neden Epic Games veya GOG'dan almıyorsun derseniz GOG'da pahalı ve Epic Games'e hiç güvenim yok.

witcher3goty.PNG
witcher3.PNG

Çözüm
Ben Steam'den oynadığımda 11 GB boyutunda bir güncelleme yaptı sonrasında DLC'leri oyun içinde görebildim. Çalışıyor DLC'ler Geforce NOW'da.
Ben Steam'den oynadığımda 11 GB boyutunda bir güncelleme yaptı sonrasında DLC'leri oyun içinde görebildim. Çalışıyor DLC'ler Geforce NOW'da.

Çözüm
Ben Epic Games'ten almıştım GOTY sürümünü ve Geforce Now üzerinden rahatça oynadım.
Hatta şu an Epic'de indirim mevcut, 15 TL düşmüş güvenle alabilirsiniz.

Yabancı forumlarda sorun olmadığını, Steam'in GOTY olduğunu otomatik olarak algıladığı yazılmış. Alabilirsiniz.

Şikayet Var'da birçok şikayet var. Gerek kütüphaneden oyunun silinmesi vs.
Türkiye'de Şikayet Var'a düşmeyen şey yok. Ben Technopat'ta Epic Games kullanıp da oyunu silinen biri ile hiç karşılaşmadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı