GeForce NOW'a 200 saat sınırı geldi

Maalesef yeni yapılan saçma sapan bir paket değişikliği ile artık hangi paketi almış olursanız olun aylık 200 saat oyun oynama sınırı getirilmiş vaziyette.
Yani özetle olay şu: Eğer ki 200 saat sınırı kaldırılmazsa ve bu uygulamaya girerse ben dahil bir çok (binlerce) müşteri GeForce üyeliklerini iptal edecek ve aboneliklerini yenilemeyecektir.
Zaten bu servise para veriyorsak oyun bağımlıları oyun oynayanlar verir.
Gün geçmiyor ki biz oyuncuları üzen saçmalıklar bitsin. Zaten yeterince pahalı olması yetmiyormuş gibi donanımların, donanım almayan veya alamanyan oyuncuların sığınağından biri olan GeForce NOW da maalesef artık 200 saat sınırı kaldırılmazsa GG.

Saçmalık şu ki gönderdikleri bilgilendirme metninde uygunsuz kullanım yapan hesapları engellemek için getirilmiş diyor, o zaman o hesapları banlayın arkadaşım.
Benim ne suçum var?

Ggelen emailin içerisi şu şekilde.

Söz sizde.

GeForce NOW ile ayrılma zamanı geldi belli ki. Saat sınırı koymak nasıl bir saçmalıktır yahu? :/
Çöp olmuş.
 
Ben mecbur olduğum için kullanıyorum bilgisayarım çok kötü ama bu 200 saat sınırı ve fiyat artışı yüzünden bir daha asla almam. Hem yurt dışında adamlar RTX 3080 üyeliği veriyorlar bizde yok, bazı oyunlar kasıyor GTX 1060 verdiği için. Kimler çıkmayı düşünüyor?
 
Bölgede altyapı yetersiz diyebilirsin, sunucular çok yoğun diyebilirsin, masrafımız karşılanmıyor iş yükümüz arttı diyebilirsin ama uygunsuz kullananların sayısı arttı bu yüzden sınır getirdik ne demek ya? Banane uygunsuz kullanan varsa benim sorunum mu? Hesaplarını engelle ve yoluna devam et. Bence çok saçma bir açıklama. Ben GeForce Now hiç kullanmadım ama sitem edenleri haklı buldum bu aşırı saçma bir açıklama ve karar. Başka bir gerekçe bulmaları gerekirdi bu tatmin edici değil.
 
Son düzenleme:
Amacı dışında derken neden bahsetmişler? Oyundan başka nerelere girebiliyorsun ki?
200 saate kısıtlayarak neyin önüne gecmis olabilirler?
Bence açtıkları iki dandik server da yetmiyor. Yenisini de açmak istemiyorlar.
Böylelikle böyle bir şeye başvuruyorlar.
Tek Türkiye'ye kısıtlamalarından anlaşılıyor.
 

Geri
Yukarı