GeForce NOW'a VPN ile nasıl girilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tunnelbear VPN indir ardından GeForce NOW'u aç ve oyuna gir sıra bitince VPN'yi kapa ve oyununu oyna.

Daha az sıra. Avrupalılar biz fakir türkler gibi saldırmıyor o hizmete.
Bedava kullanıyorsanız bilemiyorum. Eğer canım oyun oynamak istiyorsa az ya da çok hiçbir şekilde sıra bekleyemem. Yıllık premium sahibiyim bu yüzden sıra beklemiyorum.

Türkiye sunucularından bi' habersiniz sanırım. GTX1060 ile millet 20 FPS oyun oynuyor. Deneme süresi 1 saat ve çok az sıra oluyor Avrupa'da.
Bana hep 2080 geliyor. İstanbul sunucusunda oynuyorum. Premium sahibiyim yıllık. MacBook kullanıcısıyım ve sadece GeForce Now ile oyun oynuyorum. Türkiye sunucularından bir haber olduğumu bana kimse söyleyemez. Bedava sürümünde sıra olur tabi bu bilinçli yapılan bir şey premium alın diye.

Oynadığınız oyuna göre, oyuna girdiğiniz zamana göre verdiği sistem değişiklik gösteriyor. Starfield ilk geldiğinde 1060 ile 720P'de bile 30 FPS alamıyordu insanlar.

Dönem dönem premium üyeleri de sıra bekliyor yalnız. Bu mesajım sizin için de geçerli.

Premium sürümde RTX 2080 veriyordu bana hep gameplus. Bedava sürümü GTX 1060 ise onu bilemiyorum.
Valla ben de anlamadım herkes 1060 diyor ama ben de premium sahibiyim hep 2080 ile oynuyorum hangi oyuna girersem gireyim 60 fps sabit hepsi. Bedavada geliyordur muhtemelen 1060.

Kaldı ki bedava sürüm “oyun keyfi” yapmak için değil, denemek içindir.

Dönem dönem premium üyeleri de sıra bekliyor yalnız. Bu mesajım sizin için de geçerli.
Aylardır en ama en yoğun zamanda beklediğim sıra 1-2 dakikayı geçmedi. Sıra su gibi akarak azalıyor premium sahibiysen. Bedava sürümde 10 kişilik sırayı 15 dakika bekleyebiliyorsun.

Avrupa sunucusuna bağlandıktan sonra VPN'yi kesince Türkiye'den çok daha iyi oluyor.

Protonla bağlan oyuna girince VPN kes tamamdır.

ProtonVPN'in sitesine tıklayınca ulaşılamıyor diyor.

Aylardır en ama en yoğun zamanda beklediğim sıra 1-2 dakikayı geçmedi. Sıra su gibi akarak azalıyor premium sahibiysen. Bedava sürümde 10 kişilik sırayı 15 dakika bekleyebiliyorsun.

Para verdiğin bir sistemde sıra beklediğin gerçeğini değiştirmiyor bu. Türkiye'deki GFN'ın savunulacak hiçbir tarafı yok ama neyse.

Valla ben de anlamadım herkes 1060 diyor ama ben de premium sahibiyim hep 2080 ile oynuyorum hangi oyuna girersem gireyim 60 fps sabit hepsi. Bedavada geliyordur muhtemelen 1060.
Hocam oynadığınız oyuna bağlı. Özellikle Fortnite veya CS gibi sık oynanan şeyler giriyorsanız muhtemelen 1060 yazısını bol bol göreceksiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…