GeForce NOW'a VPN ile nasıl girilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonuç olarak EU sunucuları yine daha iyi anlamına geliyor bu.
Ben Türkiye sunucuları EU sunucularından daha iyi demedim ki. Elbette EU daha iyi. Ama Türkiye de şu an ihtiyaçları karşılayacak seviyede. 10 bin liralık sistemi olan adam ayda 200 lira bir hizmete para veriyor diye karşısında kuantum bilgisayar bekliyor yahu. Bu ne saçma bir beklentidir?

İndirdim kurdum giriş yaptım. GeForce NOW'a girerken ne yapmam lazım şimdi.
Ekstra bir şeye gerek yok. Windscribe'dan bir bölgeye bağlanın(tavsiyem Germany/Frankfurt) ve öyle GFN'ye girin.

Memnun olduğum platforma seve seve para kazandırmaya devam edeceğim. Bence sizlerin de psikolojilerinizi ve beklentilerinizi gözden geçirmenizde fayda var beni linçleyen herkese söylüyorum bunu.
Hocam eğer ben bir platforma para ödeme karşılığında istediğim oyunu yüksek ayarlarda oynayamıyorsam ne yapayım ben o platformu.

Örneğin EU GFN'sinde yanlış hatırlamıyorsam bazen paket satışı duruyordu. Neden? Çünkü bu adamlar kapasitesinin farkında ve yetmeyecek makine için satış yapmıyorlar.
Sana RTX 4090 verse ne olacak? 🤣 yine CS’de 1080p 60 fps oyun oynayacaksın 50 mbit internetinle.
E sorun da bu zaten. Ha bana GAME+ 4090 vermiyor ancak EU sunucuları yabancı oyunculara ekstra ücretle 4080 veriyor. 120FPS, Ultrawide ve yüksek çözünürlük desteği de cabası.

Bu arada ekstra dipnot: Bitrate desteği 75'e çıkmıştı. En azından EU'da öyleydi, TR'ye de gelmiştir sanırım.
Ben Türkiye sunucuları EU sunucularından daha iyi demedim ki. Elbette EU daha iyi. Ama Türkiye de şu an ihtiyaçları karşılayacak seviyede. 10 bin liralık sistemi olan adam ayda 200 lira bir hizmete para veriyor diye karşısında kuantum bilgisayar bekliyor yahu. Bu ne saçma bir beklentidir?
Kuantum bilgisayar değil, High'ta 1080p60FPS bekliyoruz hocam. Burada bizim GFN'yle bir sorunumuz yok. Burada benim bunları yazma nedenim Avrupa üyeliği 10€, Game+ ise 270₺

Yani arada sadece 30-40₺ fark var, ancak hizmet kalitesi farkı bariz var. Bu arada Internet'e baktım, optimizasyon sorunlu denilen Forza Motorsport'a ellerindeki en kötü 1060 kartı veriyorlarmış genelde :D

Son düzenleme:
1701370466108.png

VPN ile girdim ama sunucu konumu hala TR diyor. O nasıl olacak.

Bir de VPN ile deneyince kullanılamıyor diyor.

1701370569214.png

Hocam çıkış yapın. Bu sürede hala VPN açık olsun. Avrupa için bir hesap lazım, yani direkt NVIDIA hesabı açmanız lazım. Çıkış yaptıktan sonra giriş yapma ekranından yeni hesap açarsınız.

Almanya'ya bağlı olarak mı açayım hesabı.

Almanya'ya bağlı olarak mı açayım hesabı.

Amerika Miami vice açsam olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı