phaced Picopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 484 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #41 brkyozell dedi: Konu sahibi, proton kullanamadığını belirtmişti. Genişletmek için tıkla... Kullanır. EmirhanTR dedi: Eki Görüntüle 2036762 Genişletmek için tıkla... Başka bir yerden bulabiliyorsanız indirin en temizi proton bence ben de 2 ay VPN ile kullandım GFN'yi. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2023
brkyozell dedi: Konu sahibi, proton kullanamadığını belirtmişti. Genişletmek için tıkla... Kullanır. EmirhanTR dedi: Eki Görüntüle 2036762 Genişletmek için tıkla... Başka bir yerden bulabiliyorsanız indirin en temizi proton bence ben de 2 ay VPN ile kullandım GFN'yi.
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 30 Kasım 2023 #42 phaced dedi: Kullanır Genişletmek için tıkla... Hocam şaka mı yapıyorsunuz, ben demiyorum kendisi dedi "siteye ulaşılamıyor hatası veriyor" diye. (Bkz. 2. sayfa) phaced dedi: Başka bir yerden bulabiliyorsanız indirin en temizi proton bence ben de 2 ay vpn ile kullandım gfnyi Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu okudunuz mu? Evet Proton güzel bir VPN ancak arkadaş sitesine girememiş şu an. Proton kullanmak zorunda değiliz ne de olsa, biz de Windscribe denedik.
phaced dedi: Kullanır Genişletmek için tıkla... Hocam şaka mı yapıyorsunuz, ben demiyorum kendisi dedi "siteye ulaşılamıyor hatası veriyor" diye. (Bkz. 2. sayfa) phaced dedi: Başka bir yerden bulabiliyorsanız indirin en temizi proton bence ben de 2 ay vpn ile kullandım gfnyi Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu okudunuz mu? Evet Proton güzel bir VPN ancak arkadaş sitesine girememiş şu an. Proton kullanmak zorunda değiliz ne de olsa, biz de Windscribe denedik.
EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #43 Bir soru soracağım. Şimdi Game Plus için hesap açmak istedğimde numara istiyor. Ama ben kendi ana hesabım için yazmıştım numarayı.
Bir soru soracağım. Şimdi Game Plus için hesap açmak istedğimde numara istiyor. Ama ben kendi ana hesabım için yazmıştım numarayı.
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 30 Kasım 2023 #44 EmirhanTR dedi: Bir soru soracağım. Şimdi Game Plus için hesap açmak istedğimde numara istiyor. Ama ben kendi ana hesabım için yazmıştım numarayı. Genişletmek için tıkla... Hocam GAME+ hesabı değil, NVIDIA hesabı açmanız lazım. Onda da zaten telefon numarası istenmez.
EmirhanTR dedi: Bir soru soracağım. Şimdi Game Plus için hesap açmak istedğimde numara istiyor. Ama ben kendi ana hesabım için yazmıştım numarayı. Genişletmek için tıkla... Hocam GAME+ hesabı değil, NVIDIA hesabı açmanız lazım. Onda da zaten telefon numarası istenmez.
EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #45 brkyozell dedi: Hocam GAME+ hesabı değil, NVIDIA hesabı açmanız lazım. Onda da zaten telefon numarası istenmez. Genişletmek için tıkla... Tamam.
brkyozell dedi: Hocam GAME+ hesabı değil, NVIDIA hesabı açmanız lazım. Onda da zaten telefon numarası istenmez. Genişletmek için tıkla... Tamam.