Hocam olur güçlü bir internetiniz varsa.Ben dün 1 saatlik denememde oynamıştım ve güzeldi yani.Hem oyun hem de geforce now.Merhaba arkadaşlar, ben GeForce NOW kullanıcısıyım ben GeForce NOW'da Dying Light oynamak istiyorum. Sizce bir sorun olur mu ve oynaması zevkli mi? Verilen paraya değer mi?
Kankam oyunu 3 günde GeForce NOW'dan CO-OP olarak arkadaşımla bitirdim 16mbps internetim var.Gerisi sana kalmış.Benim tavsiyem DLC'ler ile birlikte alman.Merhaba arkadaşlar, ben GeForce NOW kullanıcısıyım ben GeForce NOW'da Dying Light oynamak istiyorum. Sizce bir sorun olur mu ve oynaması zevkli mi? Verilen paraya değer mi?
Kankam oyunu 3 günde GeForce NOW'dan co-op olarak arkadaşımla bitirdim 16Mbps internetim var. Gerisi sana kalmış. Benim tavsiyem DLC'ler ile birlikte alman.
O aslında senin internetine bağlı wifi ile bağlıyken Steam'e giriş yapamıyorum ama kabloyla bağlandığım zaman misler gibi oynuyorum.Tabi ben 3 4 kez oyundan düştüm ama onlar benim internetimden kaynaklıdır.Vay be hiç ekran falan gitmedimi internetten alayım bu oyunu ben ozaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.