GeForce Now'dan Valorant oynamak sorun çıkarır mı?

Denizz Bozkurt

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, ben Deniz. YouTube'da bir video gördüm, Valorant'ı GeForce Now'da oynuyordu. Yani Valorant dosyasını Steam ekleyip sonra GeForce Now çalıştırmıştı. Sizce ben de bunu yapsam herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Mesela ban yer miyim? Olmayan oyun onadığım için ya da bir teknik sorun? Merak edenler için video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhabalar arkadaşlar, ben deniz. YouTube'da bir video gördüm, Valorant'ı GeForce Now'da oynuyordu. Yani Valorant dosyasını Steam ekleyip sonra GeForce Now çalıştırmıştı. Sizce ben de bunu yapsam herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Mesela ban yer miyim? Olmayan oyun onadığım için ya da bir teknik sorun? Merak edenler için video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer oynayabilirseniz hiçbir sıkıntı çıkmaz. Ban falan da yemezsiniz. Zamanında admin kullanmış insanım GeForce Now'da ve GeForce Now'daki bütün oyunları bedava oynama hilesi falanda vardı. Öyle çok oyun bitirdim hiç banım falan yok. 1 yıl boyunca yaptım bunları.

Bu arada bu video bana sahte gibi geldi çünkü siz oyunu kendi bilgisyaarınızdan steamınıza ekliyorsunuz ve GeForce Now'dan oynaya tıklıyorsunuz. Ancak GeForce Now da Valorant yüklü değil ayrıca Vanguard'ta yüklü değil. Ayrıca Steam özelliği kapatıldı GeForce Now'da böyle exploitler yüzünden.

Ban yiyebilir ben ban yemiştim mesela 2 sene önce global betada Firefox indirmiştim o yüzden ban yemiştim 2. hesabım vardı zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı