GeForce Now'dan Valorant oynamak sorun çıkarır mı?

Sorun çıkarması bence daha iyi olur.(Ban yemeniz vb.) Dava açarsanız iki şirketten kazanç sağlarsınız. Sonuçta bu insanlar anlaşmalarla oyunları birbirlerine sunuyor ve anlaşmalar dahilinde sizler de oynayabiliyorsunuz. Anlaşma dışı sayılan yasal bir bug yüzünden ban yemeniz kazanç durumudur.

Sorun çıkarması bence daha iyi olur.(Ban yemeniz vb.) Dava açarsanız iki şirketten kazanç sağlarsınız. Sonuçta bu insanlar anlaşmalarla oyunları birbirlerine sunuyor ve anlaşmalar dahilinde sizler de oynayabiliyorsunuz. Anlaşma dışı sayılan yasal bir bug yüzünden ban yemeniz kazanç durumudur.
mantıklı aslında

Merhabalar arkadaşlar, ben deniz. YouTube'da bir video gördüm, Valorant'ı GeForce Now'da oynuyordu. Yani Valorant dosyasını Steam ekleyip sonra GeForce Now çalıştırmıştı. Sizce ben de bunu yapsam herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Mesela ban yer miyim? Olmayan oyun onadığım için ya da bir teknik sorun? Merak edenler için video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam GeForce Now da Valorant oynayanildinizmi oluyorsa bende deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı