Gelbura.com alışveriş deneyimim

Bunun kullanıcı hatası ile bir alakası yok ki, kullanıcı hatası desinler. Parçayı eksik göndermişler ve bu parçayı size ulaştırmaktan sorumlular. Eksik parçayı gönderdi diye direkt 'güvenilir' damgasını vurmak şahsen biraz tuhaf.
Hiç alışveriş yapmadığınız varsayarak söylüyorum ki bu alışveriş örneğin İtopya'dan olsa olacaklar şunlardı: Ulaşmak 2 hafta sürecekti, ardından biz eksik ürün göndermeyiz deyip kullanıcı hatası olduğundan dolayı gönderemeyiz diyeceklerdi. Ardından iade etmek istediğinde eksik ürün olduğu ve 2 hafta geçtiğinden dolayı alamayız diyeceklerdi. Sonra soğutucu hayatında aldığı en pahalı, gereksiz metal parçası olacaktı.
 
Küçücük vida muhabbetine takılıp göndermezlerse bu onların acizliğidir zaten. Alışveriş yapılmaması gerekir.

Dostum çok haklısınız, normalde zaten yapması gereken şey. Fakat ülkemizde bulunan firmalar öyle leş hizmet veriyor ki, normal olan bile şaşırtıcı oluyor :D. Adam bir ürün alıyor "normalde" bozuk çıkınca iade etmesi lazım firma 2 ay süründürüyor, e böyle olunca "normal" bir şekilde iade alan firma bizim gözümüzde süper oluyor :D.
 
Küçücük vida muhabbetine takılıp göndermezlerse bu onların acizliğidir zaten. Alışveriş yapılmaması gerekir.
Haklısınız acizlik. Ancak bu acizliği yapan firmalar var. Gelbura da yapabilirdi ama yapmadı. Gelbura kusursuz değil, hiçbir firma kusursuz olamaz zaten. Ama ben şahsen İtopya yerine Gelbura tercih ederim mesela müşteri hizmeti açısından. Hemen hemen bütün teknoloji mağazalarından alışverişim oldu, en iyileri QP, Sinerji ve Gelbura oldu.
 
Ürün alırken sorun yok çok iyi firmalar. Servis ihtiyacınız olduktan sonra ise durumlar değişiyor.
Resmi distribütörüz dedikleri thrusmaster marka direksiyon aldım, garantisi bittikten sonra güç kaynağı bozuldu, parça temin etmedikleri basit bir adaptör için 3500TL servis fiyatı istediler.
Gelbura dan alışveriş yapanlara şimdiden geçmiş olsun....
 

Yeni konular

Geri
Yukarı