N NoName472 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 697 Çözümler 1 Yer Türkiye 12 Ağustos 2018 #61 İskandinav ülkelerinin süper güç olması zaten mümkün değil. Ama Finlandiya eğitim alanında bir süper güç olabilir
İskandinav ülkelerinin süper güç olması zaten mümkün değil. Ama Finlandiya eğitim alanında bir süper güç olabilir
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.613 Makaleler 3 Çözümler 5 12 Ağustos 2018 #62 NoName472 dedi: İskandinav ülkelerinin süper güç olacağı zaten mümkün değil. Ama Finlandiya eğitim alanında bir süper güç olabilir Genişletmek için tıkla... Birleşip tek devlet olsalar bile süper güç olamazlar 2 tane İskandinav ülkesinin nüfusu İstanbul kadar.
NoName472 dedi: İskandinav ülkelerinin süper güç olacağı zaten mümkün değil. Ama Finlandiya eğitim alanında bir süper güç olabilir Genişletmek için tıkla... Birleşip tek devlet olsalar bile süper güç olamazlar 2 tane İskandinav ülkesinin nüfusu İstanbul kadar.
asum812 Kilopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 840 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2018 #63 KasaKasa dedi: TL olarak maaş aldıkları sürece öyle sanmaya devam edebilirler. Ama dolar artıyor ve maaşları dolar bazında eriyor. Genişletmek için tıkla... Ben yurt dışı anlamında düşünmüştüm. Yurt dışına çıkan Türk işçiler pahalıya çalışmakta.
KasaKasa dedi: TL olarak maaş aldıkları sürece öyle sanmaya devam edebilirler. Ama dolar artıyor ve maaşları dolar bazında eriyor. Genişletmek için tıkla... Ben yurt dışı anlamında düşünmüştüm. Yurt dışına çıkan Türk işçiler pahalıya çalışmakta.
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2018 #64 asum812 dedi: Ben yurt dışı anlamında düşünmüştüm. Yurt dışına çıkan Türk işçiler pahalıya çalışmakta. Genişletmek için tıkla... Orası öyle benim eniştem Cezayir'de çalışıyor şu an. Aylık 4000 dolar alıyor. İşçi değil. Bu millet inşaattan anlıyor. Olsun o kadar. Ama içerdekiler köle artık.
asum812 dedi: Ben yurt dışı anlamında düşünmüştüm. Yurt dışına çıkan Türk işçiler pahalıya çalışmakta. Genişletmek için tıkla... Orası öyle benim eniştem Cezayir'de çalışıyor şu an. Aylık 4000 dolar alıyor. İşçi değil. Bu millet inşaattan anlıyor. Olsun o kadar. Ama içerdekiler köle artık.