FexLevia
Megapat
E-posta hesabım sürekli kilitleniyordu, ben de sürekli şifre değiştiriyordum. Eski şifrelerimden birini yaptım. Pazar günü, Salı günü “e-posta adresin değiştiriliyor” diye bildirim geldi telefona. Sonra baktım, e-posta aynı ama hesabıma giren kişi taslak olarak tehdit içeren bir mesaj bırakmış. Riot Games hesaplarım ve Epic Games hesabım falan çalınmış. Şifresini falan değiştirdim, e-posta hesabının. Epic Games hesabımı geri aldım, Riot Games’i hâlâ alamadım. E-postasını da değiştirmiş çalan kişi. İki doğrulamalı güvenlik yaptım. Bu aşamada ne yapmalıyım? Tavsiyeleriniz nelerdir?
Tahminim şu yönde.
Baktım ikisine de Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach e-mail adresim sızdırılmış. Have I Been Pwned: Pwned Passwords kısmında da şifrem sızdırılmış. Bu aşamada ne yapmalıyım?
Taslak olarak kaydettiği yazı:
Tahminim şu yönde.
Baktım ikisine de Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach e-mail adresim sızdırılmış. Have I Been Pwned: Pwned Passwords kısmında da şifrem sızdırılmış. Bu aşamada ne yapmalıyım?
Taslak olarak kaydettiği yazı:
Son düzenleme: