Gelin dertleşelim

Aynen birde oyundan arkadaşlarım olsa sürekli eğlensek.. Hayat işte.
Benim de yok aslında var ama hiç yakın diyemem ama işte en üzüldüğüm şey de arkadaşının kanka işim var dedikten 15 dakka sonra başka bi oyun girmesi istemiyorsa istemiyorum dese koymaz başka oyun girer ona da lafım yok ama yalan kaldıramayan bi insanım açıkçası.

Yakın arkadaşlarım ile oynamıştık biraz ama ben ekrana bile kısık gözlerle baktım cesaretim yok galiba.

Hoşlandığım kızda da öyle oldu. Ben kılımı kıpırdatmadım kendi yakınlaştı bana. Sonra aile zoruyla okul değiştirdi baybay.
Git peşinden belkide eşin bile olabilir ama senin tercihin utanarak olmuyor bende utangaç bir insanım ama gerektiği kadar sosyal uygulamalardan bulabilirsin.

Ben bazen DC bahanesiyle seni seviyorum yazıyorum sevdigim kişiye 1 yıl önce okul değişti hatta bana sormuştu sen benden hoşlanıyonmu diye ben bir kızardım kekelemeye başlarak yoo arkadaş olarak yani dedim.

Yakın arkadaşlarım ile oynamıştık biraz ama ben ekrana bile kısık gözlerle baktım cesaretim yok galiba.
Bana sorarsan zorla biraz çünkü korkarak hayat geçmiyor yani bi anda çok önemli bi iş yaparken korkarsan bütün hayatını alt üst edebilirsin ama sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…