Gelin dertleşelim

Bana sorarsan zorla biraz çünkü korkarak hayat geçmiyor yani bir anda çok önemli bir iş yaparken korkarsan bütün hayatını alt üst edebilirsin ama sen bilirsin.

Doğru söylüyorsun tavsiyen için teşekkürler arkadaşlarla beraber oynamayı deneyeceğim gündüz vakitleri .
Samimi birkaç arkadaşım var onları çok seviyorum onlar harici yalnız olmayı tercih ederim. Başka insanlar sarmıyor. Bu forum hariç

Galiba ikiziz .

Doğru söylüyorsun tavsiyen için teşekkürler arkadaşlarla beraber oynamayı deneyeceğim gündüz vakitleri .

Galiba ikiziz .
Biraz canını sıktım galiba ama bi tavsiyem daha var refleks ile alakalı bişeyler yapabilirsin benim görüşlerime göre bazı insanlar refleksleri yüzünden bi anda karşısına bişey çıkınca elleri titriyor yani uygulama gibi bişey deniyebilirsin korkaklık burdan da geliyor olabilir.

Benim konuydu, paranormal olaylar. İlk açtığımda aniden görünce yerimde sıçramıştım

LGS'ye 2 hafta kaldı ama ben pek az şey biliyorum. Umarım kekolarla dolu okul gelmez

Arkadaşlar daha da yazmayalım yahu. Okududuktan sonra mesajları kendimi burada buldum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok estağfurullah .Bana genlerle de alakalı gibi gibi geliyor başta annem olmak üzere anne tarafım korkak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…