Gelin konuşalım!

Evet var ama ne bileyim korkuyorum hocam ya belki biriyle tanışamak istedim bir kız dedi işte böyle böyle yaptı tüm çoğumluk üstüme toplanır son Türkiye geneli olaylardan sonra.
Dostum gerçekten tamamen meraktan soruyorum kaç yaşındasın o kadar garip mesajlar yazıyorsun ki 🤣
Uykun mu var acaba?

Hocam benim PC eski performansını vermemeye başladı yardımcı olacak var mı?
Temiz kurulum çak önemli dosyaları yedekleyip.

Dostum gerçekten tamamen meraktan soruyorum kaç yaşındasın o kadar garip mesajlar yazıyorsun ki 🤣
Uykun mu var acaba?

Temiz kurulum çak önemli dosyaları yedekleyip.

Ya uykum yok hocam da dediğim gibi sırf kafada kuruyorum özgüvensizlikten aklımdan ilk çıkan o oldu sırf bahane gibi evet okudum tekrar 17 yaşındayım.

Evet var ama ne bileyim korkuyorum hocam ya belki biriyle tanışamak istedim bir kız dedi işte böyle böyle yaptı tüm çoğumluk üstüme toplanır son Türkiye geneli olaylardan sonra.
durduk yere böyle bi şey yaşanmaz kardeşim kibarca yaklaşırsan maksimum olabilecek olumsuz şey aynı kibarlıkla reddedilmek

Ya uykum yok hocam da dediğim gibi sırf kafada kuruyorum özgüvensizlikten aklımdan ilk çıkan o oldu sırf bahane gibi evet okudum tekrar 17 yaşındayım.
Kral, anlıyoruz ancak cümleler arasına biraz virgül ya da ne bileyim nokta vs. koysan daha anlaşılır olacak. Bilinç akışını okuyoruz 😂

Hayat çok monoton, sürekli birbirini tekrar eden insanlar fazla göze çarpıyor ve bu biraz sinir bozucu en sonunda ormana bir çadır kurup telefonu yukardan aşağı fırlatacağım.

Durduk yere böyle bir şey yaşanmaz kardeşim kibarca yaklaşırsan maksimum olabilecek olumsuz şey aynı kibarlıkla reddedilmek.

Dediğim gibi yukarıda yazdım sırf bahane gibi yazdığımı sonradan okudum ilk aklıma geleni yazdım genelde kuzenlerim şey yapıyorlar bu kız hoşuma gitti gideceğim Instagram istiydem diyorlar merhaba merhaba işte ben Yusuf instanızı alabilir miyim diyorlar öyle mi yapmalıyım yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı