Gelin konuşalım!

Dediğim gibi yukarıda yazdım sırf bahane gibi yazdığımı sonradan okudum ilk aklıma geleni yazdım genelde kuzenlerim şey yapıyorlar bu kız hoşuma gitti gideceğim Instagram istiydem diyorlar merhaba merhaba işte ben Yusuf instanızı alabilir miyim diyorlar öyle mi yapmalıyım yani.
Şak diye gidip istenmez hocam

Dediğim gibi yukarıda yazdım sırf bahane gibi yazdığımı sonradan okudum ilk aklıma geleni yazdım genelde kuzenlerim şey yapıyorlar bu kız hoşuma gitti gideceğim Instagram istiydem diyorlar merhaba merhaba işte ben Yusuf instanızı alabilir miyim diyorlar öyle mi yapmalıyım yani.
mizacına kalmış şahsen ben o şekilde direkt yaklaşmaktansa bir iltifatla veya neden ilgimi çektiğine dair belirterek yaklaşırım kısa bi muhabbet kurarım. ama dediğin gibi yapan da var bunu seven kız da var sevmeyen de

Öyle yapıyorlar hocam.

Adrenalin. Tavan hocam hayatımda 3 defa yaptım oda zorla. Kuzlerim zorladı.
Reddedilme ihtimalini %90 kadar arttırmak istersen makul bir seçenek. Ancak kızın seni tanıması ve senin onu tanıman numara alma aşamasına çok daha olumlu bir önayak olur gibime geliyor 🫡

Direk kıza gidip evlilik muhabbeti kuran da garipmiş gerçekten bu ekonomik koşullarda kıza rahat bir hayat sunabilecek kapasiteye sahip olmayan kişilerin bir birliktelik içerisine girmeleri adil değil bence.

Bu işler tinder'da sağ kaydırmaya benzemez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı