Gelin konuşalım!

Evet hocam ama genelde AVM'lerde olduğum için hiç öyle bir olaya denk gelmedim ya da AVM'nin kafelerinde genelde işte yemek yerken ya da bir şeyler içerken öyle biri olsa yakşamayı deneyebilirdim.
AVM değil de manyak bir taktik vereceğim şimdi. Lisedeysen civarındaki bir lise (atıyorum Ahmet lisesi olsun), Instagrama giriyorsun "Ahmet Lisesi itiraf" yazıyorsun, sonra ordaki kızları ekleyip muhabbet kuruyorsun. Tabi biraz güzel bir profilin olması lazım ki kızın da senin hakkında bir ön düşüncesi olsun. Kız mantığı olarak önce profil fotona bakacak, olumlu görüşteyse kabul eder ve bekler bakalım ne çıkacak yazacak mı diye. Kalanını sen halledeceksin. Üni'de daha kolay, ben lisede olsam şahsen uğraşmazdım manita bulmakla. Üni'de ister istemez oluyor zaten.

Aga yüzüme vurma. 😭 Mezunum. Açıkçası bu sene de pek parlak değil.
Kaçıncı mezunluk hocam

AVM değil de manyak bir taktik vereceğim şimdi. Lisedeysen civarındaki bir lise (atıyorum Ahmet lisesi olsun), Instagrama giriyorsun "Ahmet Lisesi itiraf" yazıyorsun, sonra ordaki kızları ekleyip muhabbet kuruyorsun. Tabi biraz güzel bir profilin olması lazım ki kızın da senin hakkında bir ön düşüncesi olsun. Kız mantığı olarak önce profil fotona bakacak, olumlu görüşteyse kabul eder ve bekler bakalım ne çıkacak yazacak mı diye. Kalanını sen halledeceksin. Üni'de daha kolay, ben lisede olsam şahsen uğraşmazdım manita bulmakla. Üni'de ister istemez oluyor zaten.
Üniversiteyi hangi bölüm okudunuz?

Kız arkadaş muhabbetleri dönüyor belki de bir deneyim olsa da kız arkadaşım olmasını istiyorumdur ondandır bu boşluk daha önce sevgilim olmadı gittiğim lisede kız olmadığından kız arkadaşım bile yok çok komik durum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı