Gelin konuşalım!

Öncelikle selamünaleyküm. Varsa dert vs. gelin konuşalım.

12 saat vardiya sistemine geçiyor çalıştığım yer. 2 gün iş 2 gün izin şeklinde, gözüm hiç kesmiyor ama işimde çok rahat. Çok şey istiyorum gibi ama 12 saat ne ya gece vardiyasından sonra zaten ben uykuya o kadar ayırıyorum XD.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
güzel şarkı dinlemek isterseniz

Ben meslek mezunuyum staj yaptığım süre boyunca geç saatlerde eve varmış bulunduğumdan dolayı okulda hiç bir 💩 öğretilmemesi sebebiyle baya açık vardı ve hem mezunken hayatıma vakit ayırabiliyorum hem de daha rahatım asgari ücrete kölelik yapmaktansa daha özgür bir kafa yapısına sahip olmam sebebiyle bu kendime ayırdığım zamanı çok benimsedim sabah 8 akşam 6 çalışıp sosyal anlamda bir rahatlık sunamayacaksa para kazanmak adalet değil bu ailem çok çalışırdı ve ben buna uyum sağlayamadım sağlamak içimden gelmedi.

Snap olayına yeni başladım birçok bebeklik çocukluk footğrafım var dün sırf onları ayıkladım hocam :D ama hangisini koysam bilemedim.
Snap biçilmiş kaftan bu iş için. Arkadaşlarımın çoğu snapten yazıştığı insanlarla buluşursa buluşuyor.

Snapten nasıl düzgün bir insan bulabiliyorlar yüzü yokki :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı