Gelincik beslenebilir mi?

Evde beslenebildiğini biliyorum fakat onlar büyük ihtimal ile bizim eskiden petshoplarda satılan hayvanlar gibi olanlardır. Şöyle düşün yavru iken bile alsan sokak kedileri bile genellikle evden kaçar. Çünkü doğasında bu var. Nesillerdir evcilleştirilmiş kedilerden bahsetmiyorum. Ki senin yapmak istediğin doğadan bir canlı alıp evde bakabileceğini düşünmen. Peki o bunu istiyor mu? Normal doğası gereği sanmıyorum. Yasal prosedürler ve veterinerde yaşayacağın problemleri saymadım. Sonun böyle olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eski pek emin değilim ama okuduğum bir yerde çip bile taktırdığını söyleyen vardı besleyeceğim ev bahceli ve büyük olduğu için sorun olacağını sanmıyorum komik esprin için sağ ol.
 
okuduğum bir yerde çip bile taktırdığını söyleyen vardı
Ben espiri olsun diye paylaşmadım ki.Yasal olmayan bir hayvanı veterinere götürdüğünüzde olacakları göstermek için paylaşmıştım.Chip taktırma olayı var ise yasal bir mevzuatı vardır tabi.Bu Chip taktırma olayı Türkiye'de ise ilgili kişiye ulaşıp hayvanı nasıl edindiğini veya yavrusu var ise istediğinizi belirtmeniz işinizi kolaylaştırır.
 
Ben espri olsun diye paylaşmadım ki. Yasal olmayan bir hayvanı veterinere götürdüğünüzde olacakları göstermek için paylaşmıştım. Chip taktırma olayı var ise yasal bir mevzuatı vardır tabii. Bu chip taktırma olayı Türkiye'de ise ilgili kişiye ulaşıp hayvanı nasıl edindiğini veya yavrusu var ise istediğinizi belirtmeniz işinizi kolaylaştırır.

Dedeğim gibi eski bir yazıydı ulasabileceğimi pek sanmıyorum yine de sağ olun.
 

Geri
Yukarı