Futbol daha doğrusu hayatı takip etmeyen birine dediğin laflar, komik ama bir fanatiğe demiş olsaydın sanırım tartışma çıkardı ve artık "Senin Konun" mühürlenmiş olurdu.
Ne alakası var. Konuyu saptırma git fanboy hislerini başka yerde tatmin et. Ronaldo da iyi futbolcu ama en iyilerinden bahsediyoruz, Ronaldo'nun olağanüstü bir yeteneği yok. Benim bahsettiğim futbolcuların seviyesine asla gelemedi. "Ben en iyisiyim" diye diye ego kastı ve futbol severler ile futbol yorumcuları kıçlarıyla güldüler bu adama.Çünkü bu konu Ronaldo'yu sevenleri kızdırmaya yönelik açılmış belli ki.
Benim konum, istediğimi yaparım. Şimdi köşene çekilip Ronaldo posterlerine bakarak ağlayabilirsin.
Git kendin oyna o zaman adam sevmesemde azmin, çalışmanın futbolda ki timsali.Ne alakası var. Konuyu saptırma git fanboy hislerini başka yerde tatmin et. Ronaldo da iyi futbolcu ama en iyilerinden bahsediyoruz, Ronaldo'nun olağanüstü bir yeteneği yok. Benim bahsettiğim futbolcuların seviyesine asla gelemedi. "Ben en iyisiyim" diye diye ego kastı ve futbol severler ve futbol yorumcuları kıçlarıyla güldüler bu adama.
Ne alakası var. Konuyu saptırma git fanboy hislerini başka yerde tatmin et. Ronaldo da iyi futbolcu ama en iyilerinden bahsediyoruz, Ronaldo'nun olağanüstü bir yeteneği yok. Benim bahsettiğim futbolcuların seviyesine asla gelemedi. "Ben en iyisiyim" diye diye ego kastı ve futbol severler ve futbol yorumcuları kıçlarıyla güldüler bu adama.
Benim anlamadığım Messide olup da Ronaldoda olmayan ne var? (Oyun zekası mı, çalım yeteneğimi?) Soru sordum linç etmezsen sevinirim...Ne alakası var. Konuyu saptırma git fanboy hislerini başka yerde tatmin et. Ronaldo da iyi futbolcu ama en iyilerinden bahsediyoruz, Ronaldo'nun olağanüstü bir yeteneği yok. Benim bahsettiğim futbolcuların seviyesine asla gelemedi. "Ben en iyisiyim" diye diye ego kastı ve futbol severler ve futbol yorumcuları kıçlarıyla güldüler bu adama.
Ben Ronaldo fanı değilim. Ama sen benim dediğimi daha da kanıtlar şekilde perçinlemişsin. Teşekkür ederim.
Yanıt verdiğin kişi Ronaldo yazmadan ona o lafı ettiğine göre gayette aşırı bir alakası var. Bana fanboy demişsin ama kendi yaptıklarını göremiyorsun yada görmek istemiyorsun. Bu da amacını ve niyetini belli ediyor.
Hani Ronaldo yazmamıştın kardeşim?Çünkü bu konu Ronaldo'yu sevenleri kızdırmaya yönelik açılmış belli ki.
Çok güzel soru. Şöyle ki Messi'nin dripling, şut, pas ve ayak hakimiyeti Ronaldo ile karşılaştırılamayacak seviyede. Messi'nin skora katkısı da Ronaldo'dan çok daha yüksek seviyede. Mesela Ronaldo kariyerinde hiçbir zaman böyle bir gol atamadı, atamaz. Messi bu golü attığında sadece 19 yaşındaydı;Benim anlamadığım Messide olup da Ronaldoda olmayan ne var? (Oyun zekası mı, çalım yeteneğimi?) Soru sordum linç etmezsen sevinirim...
Edit: Ronaldocu değilim, bu konulardan biraz uzağım nedenini merak ettim.
Ronaldo ankette bahsi geçen futbolcular kadar yetenekli ve başarılı değil, aksini kanıtla ağlamakla olmaz.Ciddi ciddi Ronaldonun olmadığı bir En iyi oyuncu anketi hazırlanmış ve oy vermemiz bekleniyor. Şaka gibi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.