Gelmiş geçmiş en iyi oyun nedir?

GTA Vice City. İlk bitirdiğimde yıl 2013-2014 ikisinden biriydi. Oyunda Diaz'ın görevlerine geldiğimde çok ilerlediğimi düşünmüştüm. O zamanlar Burak Oyundayı izleyerek geçerdim. Oyun bittiğinde ağlayacaktım neredeyse. Oyunu ilk bitirişim çok eğlenceliydi. Tarif edilemeyecek kadar zevkliydi.
 
Bana göre Ori and the Will of the Wisps.Büyük bir firmanın çıkartmadığı bir oyunu bu kadar seveceğim aklıma gelmezdi.Oyun sunduğu tüm yetenekleri kullanmaya itiyor belirli bölümlerde bu da oyunun her saatinde aynı keyfi alabilmemi sağladı.
 
The Witcher 3. Geçmişte ve günümüzde çok fazla kaliteli oyun yapıldı. Ama TW3 oyunlar arasında çok farklı bi' noktada. Ondan daha iyisi çıkana kadar "Gelmiş geçmiş en iyi oyun" ünvanını koruyacak bana göre.
 
Gelmiş geçmiş en iyisi mi bilemem, kişiden kişiye değişir bence. Ama beni en çok etkileyen ve benim için gelmiş geçmiş en iyi seri kesinlikle Life ıs strange serisi. Chloe ile Max ikilisinin, rachel ile chloe ikilisinin arasında geçen şeyler gerçekten çok etkileyici, ve özel şeyler. Herkesin oynayıp deneyim etmesi gereken türden şeyler.

SCP cb ya da SCP Ultimate diyebilirim keşke 6-8-2'ninde dosyası çlışsaydı.
 
GTA: San Andreas derim ve her zaman diyeceğimde. Çünkü hikayesi okadar gerçek insanların yapabileceği bir şekildeki bizi satan arkadaşlarımız falan var yani böyle bir oyun bir daha göremeyiz bence.
 

Geri
Yukarı