Gemi makineleri işletmeciliği okunur mu?

basar55

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle bu bölümü okuyan arkadaşlar varsa fikirlerini belirtirse sevinirim. Ben mezun öğrenciyim muhtemelen bu senede mühendislik için 300k barajını geçemeyeceğim. O yüzden bu bölümü düşüyorum iş imkanları nasıldır. Okuduktan sonra DGS ile 4 seneliğe geçmek mantıklı mıdır? Okumaya değer mi? 2 senelik bu tar bölüm önerileriniz varsa yazabilirsiniz ayrıca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışına giden yük gemilerinde çalışabilirsin gemi adamı belgesi aldığın zaman vs iyi maaşı var ama yalnızlığı zor be 😁

Hocam orası da öyle de bilmiyorum kafama yattı bayağı benim ya inşallah tutturabilirim de gidebilirim. Geçen sene say 470k TYT 700k yapmıştım bakalım bu sene ne olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
İş imkanları biraz tanıdıkla oluyor diye biliyorum da o çevreyi de üniversitede yaparsınız herhalde. Hindistan'a falan gidip aylarca dönmeyeceğinizi ve delirmemeye çalışacağınızı hesaba yeteri kadar kattıysanız iyi tabii maaşı vs.

Hocam bende bu bölümü düşünüyorum yanlızlıktan yana sıkıntı yok sizce iş bulma olanağı nasıl yeni yerleri görmeyide severim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı