Genç birisi için parfüm önerisi

Babam sabah çıkıp şantiye ortamına giderken sıkıyor. Akşam ilk geldiğinde yanımdan geçerken parfüm kokusunu alıyorum.

Günde 4 sıksam tahminen ne zaman biter acaba bir de internette okuduğuma göre herkes çok beğenmiş herkesden iltifat alıyorum falan diyorlar gerçekten o kadar iyi mi?

Kalitesiz olarak geliyor bana kalıcılık önemli çünkü çoğu zamanımı okulda geçireceğim. Yani 5-6 saat gitmesi lazım.
Yanlış düşünüyorsunuz bence genelleme yaparak. Tabii 300-400 liraya aldığınız parfüm 3 saat bile zor dayanır muhtemelen. Ancak 5-6 bin civarında olup 6. saati zor çıkaran parfümler de var. Okul saatlerinizi bilmesem de 5-6 saat öğlene kadar götürecektir. Bu bütçelerde silajı ve kalıcılığı yüksek kokulara yönelebilirsiniz eğer yenilemek gibi bir niyetiniz yoksa.

Versace Eros güzel koku ama dediğim gibi bayıldığım söylenemez, çok klişe geldiği için de olabilir. Kör alım yapmayı düşünmüyorsanız Versace'in kokularına bakarsanız genel olarak hoş ama klasik kokular olduğunu fark edersiniz zaten. Ben daha çok niche, özel kokuları beğendiğim için Versace'e para vermedim açıkçası.

Eğer deneyerek alacaksanız JPG Le Beau Le Parfum, Jimmy Choo Urban Hero ve Hugo Boss The Scent kokularına bakabilirsin.

Günde 4 sıksam tahminen ne zaman biter acaba bir de internette okuduğuma göre herkes çok beğenmiş herkesten iltifat alıyorum falan diyorlar gerçekten o kadar iyi mi?
Kullanım sıklığına bağlı, 100ml en az 5-6 ay götürür diye düşünüyorum her 3-4 fıs kullanman durumunda. Stronger With You da güzel kokudur, yan serilerine hakim değilim ancak yan serilerini de övüyorlar.

İnvictus Victory Elixir, Jpg Ultra Male ya da Le Male Elixir, Azzaro The Most Wanted, One Million Elixir kullanabilirsiniz yaşınıza da uygun bir çoğu.

Eros versacenin Sephora'dan yorumlarına baktıpımda herkes kalıcılığından şikayet etmiş ve Sephora'yı suçlamış.
Versace Eros demedim BLUE EDT dedim ayrıca Versace Eros da yurtdışında daha kalitelilerinin bulunduğu Türkiye'deki esansları düşük parfümlerden birisi malzemeden çalıyorlar yani. Dediğim parfümlere bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı