Genç girişimci belgesi alınamazsa ne yapılmalı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sosyal medya vergilendirme olayını biraz araştırdım. Genç girişimci desteği almak için meslek lisesi veya iki yıllık üniversite mezunu olmak lazımmış. Ben imam hatip lisesi mezunuyum o da meslek lisesi sayılmaz. AÖF'den mezun olmama daha birkaç dönem var. Diploma olmadan her türlü Bağ-Kur ödemem gerekir mi ve para AdSense'de kalıp bankaya yatmazsa vergi ve Bağ-Kur ödemem gerekir mi? Öyle bir durum varsa vergiyi ödeyebilecek duruma gelene kadar parayı çekmeyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parayı çekmediğiniz ve bankanıza gelmediği sürece sorun yok. Bir de sosyal medya içerik üreticiliği için istisna belgesi aldınız mı?
Üniversite mezunu veya meslek mezunu olmak gerekiyormuş belge için ben imam hatip mezunuyum üniversite daha bitmedi. Ama emeklinin üzerine olursa bağkur yokmuş galiba. Babam emekli hesabı onun üzerine yapmayı düşünüyorum bağkurdan yırtmak için.

Hocam gelişme var mı üniversite son sınıfım, kosgeb genç girişimci de bilgi yok doğru düzgün, lise mezunu şartı olsaydı keşke, üniversite bitmeden olmuyor mu?

Hocam gelişme var mı üniversite son sınıfım, kosgeb genç girişimci de bilgi yok doğru düzgün, lise mezunu şartı olsaydı keşke, üniversite bitmeden olmuyor mu?
Sosyal medya yerine başka işlere yöneldim hocam AÖF bitince bağkur işini araştıracağım. Bizim çevre esnaf hiç bağkurunu ödemez öyle oluyorsa ben de ödemeyeceğim şimdilik.

Öncelikle merhaba genç girişimcilik için 2 kriter var birincisi 29 yaşından küçük olmak, 2. si de daha önce iş yeri açmamak, gelelim sosyal medya istisna belgesine mezuniyet şartı yok diye biliyorum çevrende yakın olan vergi dairesine gidip oradaki memurlardan bilgi alabilirsiniz, yardımcı olacağım başka bir şey varsa buralardayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı