Genç işi araba önerisi

Hocam polonun yazılımla falan en iyi uçan kaçan modeli nedir?

Vallahi hocam genc isi dediginiz icin onden ceker araba cok seyapmadim Civic disinda poloları da cok bilmiyorum onden cekisli arabalara pek ilgim yok genel olarak.

Polo gti zaten performans modeli polonun neden daha fazla yazılım atıp her şeyi berbat edesin ki I20n daha iyi eğer ikisinden biri alınacaksa.

Hocam temiz aşiret paket passata ne dersiniz?

Vallahi genc isi ucar kacar arabalarda 1.4m liraya falan.
E60.
Ucuzundan bir 1.6 ies Full sistem dizmek.
F30.
Bir de bence gurme bir seçenek olarak RX8 düşünülebilir aşırı güçlü arabadır severiz
RX8'ler 230 beygirmiş bu arada.
Bana sorarsanız önden çekişli arabalar daha çok genç işi değil de sevda işidir gibi geliyor en genç işi araba tofaştır ama Tofaş'ta heveslik muhabbet 1 sene sonra hevesin gecince satasin geliyor.

İ20n fanboyu sanmayın beni lütfen ama sanayi ile uğraşmak isterse alabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Temiz MX5 var arkadan itiş 2020 model ve 30 bin kilometrede üstü açık tam genç arabası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…