Genç işi araba önerisi

Polo gti zaten performans modeli polonun neden daha fazla yazılım atıp her şeyi berbat edesin ki I20n daha iyi eğer ikisinden biri alınacaksa.

Vallahi genc isi ucar kacar arabalarda 1.4m liraya falan.
E60.
Ucuzundan bir 1.6 ies Full sistem dizmek.
F30.
Bir de bence gurme bir seçenek olarak RX8 düşünülebilir aşırı güçlü arabadır severiz :)
RX8'ler 230 beygirmiş bu arada.
Bana sorarsanız önden çekişli arabalar daha çok genç işi değil de sevda işidir gibi geliyor en genç işi araba tofaştır ama Tofaş'ta heveslik muhabbet 1 sene sonra hevesin gecince satasin geliyor.

Vallahi genc isi ucar kacar arabalarda 1.4m liraya falan.
E60.
Ucuzundan bir 1.6 ies Full sistem dizmek.
F30.
Bir de bence gurme bir seçenek olarak RX8 düşünülebilir aşırı güçlü arabadır severiz :)
Bana sorarsanız önden çekişli arabalar daha çok genç işi değil de sevda işidir gibi geliyor en genç işi araba tofaştır ama Tofaş'ta heveslik muhabbet 1 sene sonra hevesin gecince satasin geliyor.

İ20n fanboyu sanmayın beni lütfen ama sanayi ile uğraşmak isterse alabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her şey hız değil hocam virajlar önemli mesela I20N'in çok iyi yol tutuşu polo bana göre dengesiz bir araba. i20n daha iyi bir araba polodan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Temiz MX5 var arkadan itiş 2020 model ve 30 bin kilometrede üstü açık tam genç arabası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı