Genç yaşta nasıl para kazanılır?

Sevgili kardeşim.
Elimde sana göre bundan var :)

Ekran görüntüsü 2024-06-22 023511.png
 
Merhaba, şu an tatil olduğundan hayatım çok boş geçiyor o yüzden çalışmaya karar verdim. Ailem buna karşı olduğundan telefondan çalışmak istiyorum. Sizce telefondan nasıl para kazanabilirim? Bir arkadaşım siteler kurarak biraz da olsa para kazanabilmişti.

Şu anlık temel atabilirsin gelecek için hobi olarak edit vs. yapıyorsan YouTube TikTok gibi platformlara atabilirsin ya da yazılım öğrenebilirsin şu anlık eğer çok genç yaşta isen para kazanman bayağı zor o yüzden daha çok hobilerini ya da kendini eğiterek geleceğe yatırım yapmanı öneririm.
 
Oyun itemlarının satıldığı sitelerde oyun eşyası satabilir, logo tasarlayabilir vs bu şekilde para kazanabilir oyun hesabı falan satabilir diye düşünüyorum ben.

Hesap veya item kasıp satmak süre alıyor gününü 5-10 TL için mahvetmesine hiç gerek yok.Ticaret olarak hesap al sat yapılabilir fakat komisyonlar var oyuna göre hesabın sende 3 aydan fazla süre kalma ihtimali var 20 liralık hesabı en fazla 30-35'e satarsın ve uğraşıp bayağı bir beklersin site komisyonunada değmez bizzat işin içindeyim arkadaşın yazdığından sıfırdan başlamak gibi anlıyorum bütçesini bilemiyorum bu iş için.Logo tasarlamayıda öğrenmesi ve insanlara beğendirebilmesi gerek.
 
Merhaba, şu an tatil olduğundan hayatım çok boş geçiyor o yüzden çalışmaya karar verdim. Ailem buna karşı olduğundan telefondan çalışmak istiyorum. Sizce telefondan nasıl para kazanabilirim? Bir arkadaşım siteler kurarak biraz da olsa para kazanabilmişti.

Bilgisayarın olsa bir şeyler yapabilirsin belki ama telefondan çok zor naçizane bir tavsiye verim aileni ikna eder isen Midas hesabı aç annenin veya babanın adına ve de gelecek vaat eden şirketlerin hisselerini al ünlü markaların 5 artmış 10 düşmüş umursama reşit olana kadar biriktir olabildiğince ve de Telegram AirDrop etkinlikleri oluyor araştırmanı öneririm oradan henüz listelenmeden önce basit görevler yapıp coin biriktirebilir sonrasın da listelendikleri zaman Binance de satabilirsin tabii bunu da yapmak için ailenden birinden izin alıp onun üstüne hesap oluşturman lazım. Her şeyden önce yaşın genç ise para kazanmaktan ziyade kendini geliştirmeye odaklan dil öğren yazılım öğren spora git vücut geliştir ve de bütçen yeter ise her han gibi bir spor dalın da ustalaşmaya bak dediğim gibi harçlığının bir kısmı ile yatırım yap bir şeyler ile uğraş işte kendini geliştir.
 
Son düzenleme:
İkigai bilincini edinin. Parayı düşünmeden hayat yaşayınca para kazanmaya başlıyorsunuz. Paraya değil başarıya odaklanın. Anlayacağınız dilden konuşayım, biri size para uzatsa kızarsınız dilenci miyim sadaka mı istedik diye fakat iş imkanı sunsalar koşarak gidersiniz. Başarıya çalışmaya odaklanın hadi evyallah.
 
Geri
Yukarı