Genç yaşta nasıl para kazanılır?

Zamanı gelince çalışacaksın zaten. Şimdilik boşver o konuları aceleye gerek yok.

Şuan yapabileceğin en iyi şeyler derslerine çalışmak, bir dil öğrenmek, yazılım öğrenmek, spora başlayıp iyi beslenmek veya sosyal bir insan olmaya gayret etmen.

Eğer resim/seslendirme/yazılım gibi bir ilgi alanın varsa bunu fiverr gibi freelance pazarlarında satabilirsin. Mesela ben13 yaşımdan beri Fiverr'da oyunlar için pixel art yapıyorum.

Hocam bu fiverrdan para yı nasıl alıyoruz video izlemeye üşendim kart bağlıyoruz sanırım doğru mu? Papara veya Nays kart kabul mü? Kredi veya banka kartı zorunlu değilse iyi bir iş.

Son düzenleme:
Merhaba, şu an tatil olduğundan hayatım çok boş geçiyor o yüzden çalışmaya karar verdim. Ailem buna karşı olduğundan telefondan çalışmak istiyorum. Sizce telefondan nasıl para kazanabilirim? Bir arkadaşım siteler kurarak biraz da olsa para kazanabilmişti.
Udemy üzerinden kafana yatkın olduğun bir konuda kurs al ve kendini geliştir dil falan öğren ilerde multaka meyvesini yersin

Merhaba, şu an tatil olduğundan hayatım çok boş geçiyor o yüzden çalışmaya karar verdim. Ailem buna karşı olduğundan telefondan çalışmak istiyorum. Sizce telefondan nasıl para kazanabilirim? Bir arkadaşım siteler kurarak biraz da olsa para kazanabilmişti.
Dostum sana tavsiyem para biriktirip finanse yönelmen olacaktır. Eğer 18 den küçüksen yatır paranı babanın banka hesabına küçük miktar da olsa başlangıç için fon işleri vs. iyidir. Sana çok şey katacaktır. Küçük yaşta öğrenilen finans çok büyük avantajdır.

Annene evi temizleyeyim 100 lira ver falan de.

Metin2 de hile ile car kasıp satanlar varmış ama önermem.

Net üzerinden peki bir para kazanamazsın, bence bunun yerine geleceğine yatırım yapsan daha mantıklı olur. Yabancı dil, yazılım vs merakın olan bir konuya erken yaşta girersen ileride çok daha güzel paralar kazanabilirsin. Yani sadece bugünü düşünme geleceğini de düşün.

Keyif aldığın bir şeyler yapmaya çalış, ben geçen yıl işte şalışmıştım. Paraya ihtiyacımız yok şu an, çalışasım gelmedi Python biliyordum onu ilerletiyorum keyifli geliyor. Sen de ilgilendiğin bir şeye odaklanabilirsin (zor böyle ilgi alanı bulmak ve ilerletmek ama denenir.)

Ailen neden çalışmaya izin vermez ki mesela ben 13 yaşında iken makine mühendisi olmak istiyordum arabalar hakkı bilgi edinmek için sanayiye girdim ve çok işime yaradı tecrübe edindim.

Hocam bu fiverrdan para yı nasıl alıyoruz video izlemeye üşendim kart bağlıyoruz sanırım doğru mu? Papara veya Nays kart kabul mü? Kredi veya banka kartı zorunlu değilse iyi bir iş.
Maalesef dostum Papara ve Nays'a doğrudan para çekemezsin. Doğrudan para çekebileceğin yerler (sipariş bittikten 14 gün bekledikten sonra);Payoneer, AMEX, PayPal. AMEX ve PayPal ülkemizde tam hizmet vermediği için açtırmanız zor (şahıs şirketiyle açtırabilirsin 70usd felan) Ama Payoneer ile paranı banka kartına çekebiliyorsun Papara'ya çekebilirmisin bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı